Persze hogy elévülhet a zászló alakzat, ez nem is kérdés. De tolhatja a bollit hetesen tovább, eddig sem csinált mást. Naposon, ha lobog a zászló pár napig, sőt, akár jövő héten végig, akkor is longos marad 48k célárral. Azt, hogy mit mond a szőketorgyán, arról fingja sincs senkinek.
OTP esetében most épp ezt látom. Nem értem a Tier 2-t sem. Oké, nagyon szuper, de nem tudni (legalábbis nekem nincs információm róla) hogy mit kezd azzal a pénzzel, főleg hogy így is rengeteg money-n ül.
tegnap írtam a célárat. 44000 középpel 40000-44000-48000 tehát 48k. HA zászló Más meg írta, hogy kiugrott a bollingerből, ami meg negatív. Látva ezt a digitális aláírást, minek írkálja a PF, hogy a svájci egyeztetés elakad, ha már béke van? Hát mert nincs béke. Simán lerottyanhat a zászlód, csak emiatt.
tisztázzuk 10% 4400.... lentebbre menne mint ahonnan indult :D ha így menne a tőzsde ahogy írod akkor az árfolyam már minuszban lenne, vagy sose lenne emelkedés. Na meg miért érdeke valakinek nullában eladni ? szóval kvázi bocsánat de hülyeséget írsz.
én azt írtam tegnap, hogy 45000-43700 jelzésértékű, hogy ahogy halad visszafele: bikacsapda, úgy kell aláhúzni a stopot, emelni, ahogy halad. 44400 az utolsó kitörési pont, ideálisan ez lett volna a stop szint. Macus írta, nem én, lehet sarazni, 1h fej váll készülődik, a bikacsapdával készült, ami kész is. nyakvonal 44000-43700. TP emiatt 45000-ről nézve 1000-1300. Le kell vonni a 44000-43700-ből és megvan a tp-je: 43000-42400 ez a szint azért érdekes, mert amikor először kipöccintettték 44000-ra, ott hagyott egy GAP-et 42600-42800 között, amit vissza is nézett, és ebből jött le új aljra, tehát ezt "illene visszanéznie". 40000-45000 50%-os korrekcióval 42500. Még a számok is kiadják. Bátor long 43700 tegnapi alj közelében, vagy a nagyon bátrak 44000 Kevésbé bátrak 42800/42000. Én ezt az utolsót, a 42000-et tartanám igazi támasznak, szemre, a chart alapján. Május közepén és június elején IS ott püfölte 3 és 4x. Ha esik, a stoppok miatt esik, látványosan, az alja akkor kérdéses, nem tippelem, mert egyelőre 43700-44000 alá se megy (mert nincs stop hatás)
Tegnap "digitálisan" aláírta USA és IRán a megállapodást. USA blokád feloldva. Haladnak a hajók, olaj stb. Izrael lövöldözik, Izrael kit zavar? Senkit. USA a lényeg. Lásd orosz-ukrán Háborúnál is ismét ők akarnak békét csinálni, Ukrajna önmagában erre nem képes? Mert ott is USA a hunyó, a finanszírozó, a háttérben.
Nem a 4x-ezés előtti időpontban kell pozit nyitni, hanem most. Ezt felejted el. Azt írod valakinek, hogy long, jön a 48k. RV-snek ez tudod mennyi? 10% se. És ha tévedsz? És USA mégis keresztbe fossa magát, akkor meg -15% 2 hét alatt, és várja a zöldülést, ami vagy jön vagy nem. Sokszor leírtam már, neked sok helyről van pozid, de főleg lentebbről. Gyakorlatilag Te és a többiek , vígan nézik ezeket a korrekciókat, mert tudjátok, hogy nem sok esély van arra, hogy leszambázik hozzátok, ahonnan ti vettetek. De a friss-készenlétben lévő befektetőnek most kell vennie, nem 2 évvel ezelőtt. Nem írom azt, hogy Short, ezt soha nem írtam. Azt írtam, visszatekerheted az utóbbi napokat. SELL 44880 ( nem 45000), tehát a tuti kiszálló 45k alatt, mindig alatta. Aki 44990-nél kiszállt,annak gratula + 110 pont, nem ezen múlik a világ sorsa. Jelenleg meg 44000-44200, tehát jót ajánlottam? Jót, látszólag.
OTP részvényesek ide!