Ez vetítés nem több, egy lehetetlennek tűnő lehetséges szcenárió. (Mármint a 80-100k). Semmi sem utal erre, de most a tartás a legjobb speki szerintem is.
Van egy táblázatom az OTP honlapjárol töltöttem le most nem tudom hova dugták... PL. 2011 6450 volt a top EPS 312... P/E = 6450/312 = 20.6... 14-15 körül is sokat volt...
kb. ugyanezt rajzoltam. simán áthúzták a gyertyákat, 46k kinézhető belőle, de egyelőre a 45-ről is lepattant dupla tetőről. NQ is lepattant, mi meg azt várjuk, hogy "korrigáló " USA-nál tovább kilövünk? Ez akkor már inkább fomo.
de nem kel félni ha jön a recesszio nem fognak egy darab OTP-t sem tartani és akkor meg azért nem fogja senki érteni miért esik hetente minusz 50%ot... mikor magyar kézbe szinte alig van papir...
ezeket megálmodtad, vagy tudsz konkrét adatokat időpontokkal. Például, hogy mikor volt 20 feletti P/E sz OTPnél? Enélkül......egyre nagyobb marhaságokat irsz. Pihenj egy kicsit.
Amikor a külföldi töke megtalálja a feltörekvő piacot itt is el tudnak szálni az árak... covid elött ukránbalhé elött se volt alacsony a P/E... pedig akkor még éppen lefele épitették a poziciokat 2022-ben kezték vissza fele épiteni... azért emelkedik igy az OTP hihetetlen modon mert amit megvesznek nem adják el... Amig a HUF is erös meg föleg nem... ezért a szükülö kinálat miatt egyremagasabbra kel licitálni...
De elolvastam csak nem értek vele egyett... 2008 konjunktura vége... OTP a mániában 20 feletti P/E-n mozgott a külföldi közkéz a mánia csucsán 80% volt... rekord profit... 2 napra rá a minusz 50% után esett még minusz 50%-ot...
Tippmix: LE: Mellézárós-átfogós napot-hetet várok, kipöckölték 45000-re, de jön és betölti a 44000 alatti rést. FEL: Kitart a vételi erő, irány 46k, mert erős a papír.
Kis korrekcióra várok napok óta, valami jó beszálló pontra (amik persze már lettek volna az előző napokban szinte bármikor, de persze utólag könnyű okosnak lenni), vajon meddig csoroghat vissza? Meglátjuk.
otp-t vették mar 20 felett is csak szolok.... nagyon hosszu videot csinaltam mar errol a kozkez hanyadrol meg iesmik 2022 ota felhalmozas van... egyre kevesebb forog a tozsden ..
Te se gondolod komolyan. 2028 körül 100 ezres árfolyam? Ez kb P/E= 16 lenne. Ennyit egy európai bankért még nem adtak és valszeg nem is fognak adni. Utána meg meredeken lemegy 5 ezer alá? Miközben a nyereség az előző évben 6-7 ezer Ft/részvény? Nos, ez sem valószinű. De a papir mindent elbir, különösen ha az emberek nem kell a nevét adni hozzá
OTP részvényesek ide!