Történelmi időket élünk! Soha sem volt ilyen a tőzsdék történetében hogy bank részvényekkel 3-4 év alatt 4-1000% hozamot lehet elérni. Unicredit pl: 4 év alatt 900% emelkedett. Mindenki jegyezze meg ezt a 4-5 évet, mert ezt majd mesélni kell az unokáknak.
Amit rajzoltam, az egy tényleg nagyon optimista scenario. Engem eléggé zavarnak a hónapos gyertyák. De elég ha engem zavarnak, ha ti ezzel kerestek, lásd 40000-45000. Kit érdekelnek a hónapos gyertyák, ha a longgal lehet keresni, és nem a shorttal? Amíg a fő trend nem fordul, a longot kell keresni. Amikor fordul, ki kell maradni belőle, és olcsón újra bevásárolni.
Hat en mar nem josolgatok . Mivel szar az otp reportong kiszamoltam az eves profitom . Egesz tetszetos . Netto30% a befektetett eredeti tokere. Gyakorlatilag mozi van figyelem most az esemenyeket. Egy kisebb pakkocskat lehet eladok holnap a korulmenyektol fuggoen de ennyi
~ Dupla tetőnél kiszálltál. Nem 40000-nél, nem 42000-nél, hanem 45000-nél. Így nézd, hogy sokkal lentebb is megtehetted volna, mint azt sokan megtették, és utólag megbánták. Te ezt ne bánd meg soha!
rajzoltam egy naposat, kb. a mai 3. verzió, így kezeljétek:D, bár ez picit big picture, messzebbről. https://kephost.net/p/MjQ1MDIzMg.png amit rajzolok, 45700-ről csinált egy narancs korrekciós zászlót vagy ABC-t, tehát C pont után már csak dupla alj jött 39600-39800, nem ment alá. A fekete karikában van a lényeg, a 44000-nél jött a vételi erő, kérdés meddig. Ha ez a zászló közepe, akkor elvileg repülhetne akár 48000-ig is. Miért nem 50kig? Mert 40000-44000-48000. berajzoltam középre egy fekete vonalat, ami alá beesett 45700-ról indulva, szerintem ennek van jelentősége, mert ez fölé akkor nem tudott visszakapaszkodni, gyakorlatilag erről hullott alá a 30%-nak, 50%-ig, így gyakorlatilag akár ignoreálhatta a füles csészét. A 2. narancsról mennie kellett volna tovább, ahogy USA is ment tovább, de az OTP nem ment. ha ez a vonal számít, akkor 46000 környékén vége van az emelkedésnek. + Divergencia + sorolhatnám, a többiek jobban értenek hozzá. ha a 45700-et fals kitörésként kezelem ,és az a fekete vonal a valid, akkor is 48000 a vég, tehát a zászló vége, aminek a közepe ez a 44000 dupla alj. // más kérdés, hogy én mindig esést várok :D mára befejeztem a spekát!
OTP részvényesek ide!