Igen én is erre gondolok valahol lesz majd egy teteje és utána lecsorgás lehet , kb mint a választásoknál nagy rally volt két napig majd csorogtunk..... otp 45700 ról 40000 ig bux kb 12000 pontot ment le ...igaz ehez másfél hónap kellett kb de lecsorogtunk...
Igen, pont ez a lényeg. Macus állítása gazdasági racionalitásban gyökerezik és csak a hazai gazdaság számait nézve, lehet, hogy sosem vezetik ki. Viszont a zunijó már a bevezetéskor tiltakozott és nem hiszem, hogy nem fognak a multik adóztatása miatt szót emelni. És ezt már nem lehet úgy csinálni, hogy az OTP, meg a MOL adója meg megmarad.
Különadók kivezetése része lehet a brüsszeli alkunak. Saját részvény vásárlás pedig csak 60 milliárd, ha jól emlékszem, napi majdnem 2 milliárdjával fogy.
a különadókat nem fogják kivezetni 2027 ben tuti nem utána a tippem max a mérséklése és pár év alatt kivezetni. Kb a negyedik év végére vezetnék ki ha engem kérdezel.
Azért én nem vennék abank adó eltörlésére vagy felezésére teljesen mérget, ezt miből szürted le? Az új srv honnan gondod ? Mert a 48k tetszik , csináljuk.
Várakozások: -48k ig most elmegy ezzel a lendülettel. -Banki kamatadó törlés/ felezés bejelentése. (Bármikor jöhet) -Nagyon jó gyorsjelentés aug 5-én. -Újabb, nagyobb összegű saját részvény vásárlás bejelentés, mert ez így nemsokára kifut. Extrák: - akvizició bejelentése + - ukrán- orosz tűzszünet + - részvény tizedelés + - Trump megint bekavar -
OTP részvényesek ide!