Hat azt mondom hogy benne van , de az ala nem varnam . Meg kene nar induljon. Attol fugg kint hogy latjak lehuzzak vagy veszik. Kicsit ha belegondolunk dollar mondjuk 5-10% ot gyengult. Ha ugy gondoljak a forint gyengulni fog nem fognak venni hanem eladnak . Ev vegeig 20% nyero lehet , de ha 10 et gyengul a forint ez a profit felezodik. (Szoval fx hatas buntet minket epp)
Lassan napi minimum, és még az amcsik nem kezdték lenyomni. Meg ugye a záró beverés. Magasabb bázisról kellett volna a következő óráknak nekifutni. Azért bízom benne, hátha nem zárunk pirosban. Nagyon közel van már az a 40k :(
Vagy mondjuk ha ez igy menne mindig akkor elobb utobb nullan lennenk :) szoval logika nem jo. Amugy orason elkeszult egy fej vall , mintazat felfele mutatna pont.
Eddigi mintázat alapján arra tippelek, hogy ma enyhe zöldben zárunk valahol 600-750 környékén, amire holnaptól sajna megint jöhet 3-4 piros nap, ami leviheti 40k-ig. Napos bollinger beszűkülésbe tartunk, egy darabig folytatódhat még ez az alacsony forgalmú maszatolás. 40k-nak viszont tartania kellene az alá már nem nagyon várnám.
nekem csak 66 ezerbe. Mivel nem tudok visszaszállni, ezért bajos ez... Igazából akkor van baj, ha holnap indul el az usa buborék kipukkadása. Holnap 14-ig vetyenghetek ezen...
Tévedsz, király dzsuli tartott basel II okítást nekünk 2007-2008-ban validációs témában, ahol azt mondta, hogy a másodpiaci válságnak csak a szele fog érinteni bennünket. Ebből lett a világválság, dzsuli nagyon rosszul mérte fel a helyzetet és 2010-ig nyomták ki a bankomnál a devizahiteleket, mint állat, még japán yennel is próbálkoztak...
"A Wood & Company hét eleji elemzésében 13 618 forinttal 48 495 forintra emelte a hazai bankpapír 12 havi célárát, ami 20 százalékos árfolyamralit feltételez..."
Gondolom nem vagy egyedül, ilyen nagy long poziban, s ezt nagyon is jól látják ...anno én rengeteget szívtam ezzel az Ersténél...átkötések minden havi kifutásnál...majd meg ellened fordult a pozi...és hip- hop már felezted is a tőkédet....azóta csak napi, max rövidtávú pozi, ami tőkeáttétes...persze Tbsz-en saját tőkéből mindig van valamim, de ott is eladom ha már eleged emelkedett, majd korrekcióban vissza veszem....most Otp-t várnám még kicsit lejjebb :)
OTP részvényesek ide!