mutatom mi történt, valami sántítás van. https://kephost.net/p/MjM3NjY3OQ.png WTI 1 percesen volt egy érdekes leszúrás, de visszahúzták. Milyen érdekes, hogy a WTI visszahúzás ellenére az indexeket megreptették, kicsit. Indexek ballagnak tovább északra, WTI meg hirtelen észbe kap és 94-93.2-94 mégis 93 DAX jól láthatóan M5 felfele építkezik, emelkedő aljak tetők, tetőre kiszökkent 24040>24150. OTP reagált erre valamit?
Nem is kell tenned semmit sem. Én is befektetői aggyal gondolkozom, és bár a 60k még távoli, de mindenképpen erősödést várok hosszú távon. (Erre egyébként egy púpos lapát szén a kazánba a TISZA gazdaságpolitikai víziója!...)
OTP m15: https://kephost.net/p/MjM3NjY2OQ.png az említett inverz fej váll. éppen csak lefittyent a GAP-be, de próbálkozik. sárga: emelkedés próbálkozások-letörések. ék alakban esik. ha beszakad, leszakad, akkor a piros ék bal oldali vonala van rossz helyen, párhuzamosítani kell a jobb oldalival, az bőven 40k alá mutatna. ha mégis longba akarják állítani: akkor a zöld-sárga vonalakon át kell mennie, 42300 fölé.
Teljesen érdektelen, lényegtelen téma. Senkit nem akadályoz meg a 40e-s árfolyam, hogy OTP-t vegyen. Ha 100e felett lesz, akkor van bármi jelentősége, addig nincs.
Nem is tudom mi volt az a pánik nálam zártam a shortot kapkodva nyitottam a longot (jó lesz 50 felett majd!) mikor éreztem hogy réstöltés lesz. Vagyis miután felszaladt az árfolyam itt rá is kérdeztem talán, hogy túl korai magasabb szintekről fantáziálni, hol van még az év vège, és rések keletkeztek.
Az amerikai Goldman Sachs Bank 42 000 forintról 52 700 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó, 12 havi célárfolyamát, változatlanul vételi ajánlás mellett, míg a brit, de főként Ázsiában működő HSBC 46 550 forintról 50 000 forintra emelte a célárat, ugyanakkor az ajánlást vételről tartásra rontotta – írja az Equilor Befektetési Zrt.
Hàt igen. A befektetett tőkén 21% a netto megterüles (roe). Ehhez kepest minden penzegetes.. talan vissza kellene menni romaniaba. De! Nem karmolnak ott minket, szóval nagyon nem otp brand alatt kellene működni. Vegyenek bankot csendben, tartsak meg az eredeti màrkàt, arculatot, elég az apróbetűbe hogy member of otp group
Nem biztos, hogy ezek frissek. A cikk ezekről ír: HSBC -
"a célárat 50 ezer forintra emelték a korábbi 46
550 forintról."
Goldman
- "A Goldman Sachs vételre ajánlja a részvényt, a
célár 52 700 forint a korábbi 42 ezer forint után"
OTP részvényesek ide!