Tudom, de sztem felugrott oda. Pont írtam, a szemem sarkából mintha azt láttam volna. Üres az oldala, nincs könyv. Sztem kiütve. Vagy nem? A 44.400 a real volt utána.
Valószínűleg katonai művelettel akarja megnyitni a hormuzi szorost Trump. Ha èrdemben nem fogja tudni irán támadni ès megindul a hajózás akkor tènyleg okafogyottá válik a tárgyalás.
Feltenném neked a kérdést: USA a békét árazta eddig, mégsem lett béke, NQ ellenben azóta 10%-ot menetelt. Még ma is zöld, annak ellenére, hogy mindenféle békevárakozás kudarcot vallott. Trump blokád, fenyegetőzés, Izrael fenyegetőzés. Olaj +50-70%-os hatásától, mintha nem is félnének, bedolgozták, ennyi - ennyi, long van, azt kell csapatni, na de meddig? És mire? Mintha lenne valami sumák hír, bennfentes információ, USA-ról beszélek, amiről mi nem tudunk, de a nagyok tudják. Szóval azért érdekes. Eddig is aggódtak az infláció miatt, most, hogy 1%-al emelkedett, már nem is aggódnak. Értelmezhetetlen.
Mintha nem lenne holnap hogy már nem lehet venni. Azèrt óvatosan , konkrèt tettetek kellenek mostmár a tiszától nem csak ígèretek amint megalakul az új kormány
már olyan erős a forint hogy az import termékeknél elkezdődhet a 10-20 % os csökkentés hogy kiárazódjon a korábbi 40-50 % indokolatlan inflációs emelés
https://kephost.net/p/MjM2NDAzNw.png Ezt még a mai nyitó előtt rajzoltam. Ez a pénteki állapotot mutatja. Szimpla, egyszerű chart, 45k- célárral.. Hozzátenném, 42500-ról touchdownt vártam 41900 alá, de azért volt egy ilyen scenario is, a kettő közül ez jött be. TA mutatta? Talán.
Bármennyi. Nincs az az árfolyam, ami megállásra késztetné. Bár csak MO-n volt választás, ahol kb. a cég 20% van, de mégis 6% feletti emelkedés! Ez kb mintha hirtelen dupláját érné a cég. Mitől jobb a külföldi leány hirtelen ennyivel? Álmomban sem gondoltam volna ezt...
OTP részvényesek ide!