Hát amikor a 3+3 -as támogatás leült akkor azért elég jól megrogyott a piac úgy emlékszem, volt jajjgatás. Az, hogy oda kerül a legjobb lenne . . . De szerintem az álomvilág, amíg Brüsszelben is megy a korrupció addig nem lesz , ez a mai világhoz tartozik bárhol is élsz, a mértéke a kérdés szerintem
Attól függ egy kétharmados tisza győzelemre lenne nagy ugrás meg külföldi nem tud mást venni csak otp ét illetve azt tud adni is nincs más nagy likvid papir
Dehogy fog épp ellenkezőleg! Minden hitelhez kell fedezet saját tőke stb. Puszira semmire nem adják! Egyébként részben maradni fog és végre azok kapják csak akiknek valóban szükségük van rá. Az ingatlanpiaci mutyi aminek vége lesz, de azt fogja eredményezni, hogy végre lesz tisztességes kínálat.
Én szerintem már egy ideje a Tisza győzelmet árazza a piac. Csak beleszóltak a nemzetközi dolgok is. De az OTP jelenlegi szintjében szerintem már bőven benne van a kormányváltás. Ezért se várok rövid távon nagy ugrást ( de azért pár százalékra számítok ). Illetve én szerintem sok múlik azon hogy sima többség vagy 2/3 lesz. . Fidesz győzelem már szinte kizárt szerintem. De ha az lenne nehéz megmondani mi lenne a piacokon. Én visszaesést várnék de a piacok meg tudják lepni az embert.
Ha a támogatásokat kivezeti, akkor a lakossági felújítások eléggé visszaesnek, ( már most is sok szaki kérdezgetik a ferfisutyorgo-ba, hogy másnak sincs meló, pedig még csak a bizonytalanság nőt) akkor ez az építőanyag kereskedelem- gyártásban rossz lesz nem? És ez tovább gyűrűzhet
38800 pedig pont TA a rés alja. Amit betöltött, és visszazárt 39000 körülre. Ma pici patt. 39200-39300 fibo 61,8 ha ezt átlépi jön a 100% = dupla csúcs 41500/41900, néhányan ezért várják. Ha izmos jelentés jön, nem lesz kérdés. Jó hírek is kellenének.
Kozben 4ig melyrepulesben :D sracok mit vartok tisza mit vartok fidesz gyozelem eseten? Fidesz nyer az a reszletekbe ne is menjunk bele , viszont ner papirokbol erdemes lehet venni. Tisza nyer (remelem ez lesz es ez is a valoszinubb) mit vartok otira nezve? Szerintem a gazdasagnak jo lesz akkor otinak is ! Mar rovid tavon erzekelheto lesz , az arfolyamban emelkedest mondanek mar hetfon akkor
OTP részvényesek ide!