A molnak az eredménye nem stimmel szerintem 567 milliárd forint volt nem tudom hogy ebben benne volt-e a 95 százalékos elvont extra profit adó de így is meggyőző az otp fölénye
Átérzem, én is mire "megerősödött bennem" hogy out vagy éppen in. Addigra már több száz pontot ment. Én nem érzem azt a hurráoptimizmust, ami felvinné. Figyeltem itt az általam profiknak vélt szakik hozzászólását, így erre alapozva most várok. Elsősorban most rövid távban gondolkodok ezzel a pakkal, így inkább vegyem vissza drágábban, mint hogy beleragadjak hetekre.
Ez azért brutál!: "Érdemes megnézni, hogy a magyar tőzsdén jegyzett cégek közül a másik három blue chip hogy teljesített. A Mol 340, Richter 232, a Magyar Telekom pedig 216 milliárd forint profitot ért el tavaly, az összesen 788 milliárd forint, vagyis AZ OTP EGYMAGA MÁSFÉLSZER AKKORA PROFITOT TERMEL, MINT A HÁROM CÉG ÖSSZESEN."
Nézegetem a híreket és nem nagyon tetszik a háborús helyzet. Félek tőle hogy a héten még lesz valami ami visszaveti ezt a jelenlegi 2500-3000-es emelkedés.
Én is kicsit "hullámlovaskodtam" a napokban. Mondjuk sajnos nem sikerült elcsípni a lokális csúcsokat. Ki is szálltam ma reggel, itt néhány kolléga nagyon szépen vezetgeti charton, én mezei "női megérzésre" hagyatkozom. 😅 Én is arra hajlok, hogy "bűzlik".
OTP részvényesek ide!