Emlékszem amikor kitört az orosz ukrán ilyen fel le csapkodások voltak. Utólag látom csak, iszonyú kockázatos volt akkor beleképzelni az emelkedést. Ha nem szállok ki akkor brutális bukó lett volna. Kicsit most is ezt látom, csinált egy fej vállat aztán visszakorrigál 37 alá. Savanyú a játék még most az otp-ben. Semmi nem lett jobb. Igen jelent 6-án de az UAE már hadkészültségben van a repülőjáratait korlátozta. Gyanús hogy készen állnak egy eszkalációra. Óvatosan tőzsdézzünk szerintem.
17 éves gigabull? Hmmmm......Nagyvonalúan megfeledkeztél a 4 éve tartó háború kitöréséről v. 20-21 covid járványról, esetleg 5 évvel előtte az előző orosz-ukrán háborúról. Nekem nem úgy tűnt, h akkor is olyan hú de nagy giga bullok lettek volna. Sem nálunk, sem máshol.
induló medvepiacon vannak 1 napos felrántások a héten 17 éves a gigabull időszerű a korrekció, választások, profitrealizálás, nincs srv, erösödő dollár... stb
Én azt látom, hogy van egy csomó azonos számú tétel (pl most 375-375) az eladói és a vételi oldalon is. Ezek ármanipuláló önkötések, a forgalmat meg növelik. Ha egy kicsit megáll a kereskedés, akkor ezekkel 3-400 Ft-ot is leszorítják az árat.
OTP részvényesek ide!