...picit sok a képzavar...nem minden esetben ütik ki (csak amikor relative "kis" összeggel megtehetik 4-5 MRD huf + a kamat-okai is oszd el 52 héttel....ráadásul az új certiti is megveszik majd csak az ahhoz tartozó RV csomag beker értéke alacsonyabb....tehát a kamatokat is megkapja majd ugyanúgy csak nagyobb lesz a haszna (1-2 hét kamatkiesésnél ez sokkal több ráadásul ha fordul a trend az új kamatok visszahozák az 1-2 hét kieső "régi" kamatokat.....
“Harcolni fog” azert ezt oszd el kettovel. Legutobb is harcoltak aztan a foldbedongoltek oket. Ugyanigy bejelentettek hogy megtorlas jon. Megtamadtak par katonai tamaszpontot , gyozelmet hirdettek majd beket kertek. Na hasonlora szamitok . Nem mondhatjak hogy annyiban hagyjak a dolgot. Hozzatennem , nehogy az uj vezetest is bombatalalat erje a napokban. Szerintem ezen a heten lehet pittyputty , de utana nyugszanak a kedelyek.
Kicsit felmentek a piros indik , de ez meg mindig nem panik …. Ahogy Gyula irta a felso certik veszelyben vannak a tobbi tuleli. Tartom magam ahhoz hogy jo belepo lehet ez mert a funda helyzetet nem erinti . Es amint vege gyors felpattanas johet. Mivel a funda valtozatlan , a celar is valtozatlan. Na meg jon is a jelentes .
Tehát az Erste mindig tudja az irányt. Akkor miért Elon Musk a világ leggazdagabb embere? Vagy elrak az erste 8% kamatot minden pénteken ... és fut egy szoftver immár 10-20 éve ... csak be kell dugni a konnektorba nulla költséggel. Vagy fizet minden irányt tudó brókereket akik ugye mindig tudják az irányt ... mennyiért dolgozna valaki az Erstenek ha ezt magának is csinálhatná? . Havi 5.000.0000 vagy 100.000.000 ? Szóval ha egyszer nem jó irányba állsz már nem hogy 8% kamatod nem lesz évente hanem napon belül buksz 8-30%-ot ... lásd az Én számlámat ... nincs 40%/év nyereségem. OTP 52 wk Range 18,800.0 - 41,890.0
hogyhogy mi a haszna ?! Ha látják az elemzőik, hogy szinte biztosan fordulni fog előtte mindig kiütik.... eladják az rv-ket kiütik az TL-t visszaveszik a kiötés alatt még akár 5 perc múlva és ott az alacsonyabb rv ár ami javítja a poziciójukat + új fedezet lehet egy újabb TL kibocsátására amit magasabb áron vesznek majd meg....a TL kamatok nem érnek ennyit.... más terméknél is pl. az iraki háborúban 20 dollárról felment 100 ra az olaj, én folyamatosan certikben ülve/újra kötve ugyanazt a mennyiséget kerestem 50%-ot amíg ők vagy 400%-at... ha a fordulást hamarabb meglátják/tudják a TL/TS kiütés jó üzlet nekik....
OTP részvényesek ide!