Nem akarok lenni a "mindent tudó" Longos jelek IS vannak + shortosok is. Tegnap az NQ kitört a csökkenő tetők fölé: long jeleket mutatott. Nvidia jót jelentett, ma kapott egy maflást mégis. OTP ma long jeleket mutatott Az OTP megcsinálta azt, amit az NQ nem tudott, megtartani a kitörést. Láttunk már varázslatokat. NQ simán megy +400 -400 után +400-500-at... bármi lehet. NQ tegnap GAP-el nyitott, és tovább tolták 200-250-al, ma ezt a GAP-et nyalta be. Itt az OTP-nél ugyanúgy érvényesül a GAP hatás, akár tetszik itt egyeseknek, akár nem. GAP 40540? Mi a mai max? 40400. Amíg nem megy a GAP fölé 40800+ egy megerősítő, addig csordogálás.
Mivel hetesen kell egy megerősítés az eséshez, holnap beverik mint a sza...t .Nem hiába nyomták ma az utolsó órában lefelé , nem engedve vissza 40 k felé. Már csak azért is mert szép kis Bux hati short pozit építettem ma ki . :)
OTP 1D longosan rajzolva. https://kephost.net/p/MjMwNzM1MA.png 1. csökkenő aljakat összekötöttem 2. vele párhuzamosan a tetőket. 3-3- emelkedő alj tető: longot mutat. ÍGY rajzolva a piros kitörést tesztelte vissza. Kellene USA segítsége, hogy ne rogyjanak össze, mint írtam: csak NQ esik Dow + DAX + (végülis) NQ....tech szir-szarokat püfölik. fekete vonal, támasz. zöld vonal, támasz. Ha long, mindenki tudja az irányt. Ha viszont fals kitörés? akkor a piros karikát vizionálom, ha az NQ összerogyása lehúzza a többieket is. Egyelőre úgy tűnik,h nem.
Napokban??? Szinte állandóan. Nézegettem regionális részvényeket is már, sehol sincs ilyen minősíthetetlen záró szakasz, ahol rendszeresen eltérítik az árat.
OTP részvényesek ide!