Nikkei minisz 2% usa dax futi piros vix enyhen nott hang seng enyhe zold . Szoval lehet megis megjon ma a oldalazos korrekcio? Viszont akkor figyelni kell a bevasarlasi lehetosegre ha lesz
Savteto most a felso sav tetejet neztuk meg , ami hetfon ugyan mar 39500 korul van de tegnap még egy dojit is csinaltunk “hammer” jott egy usa rossz hir is. Szoval talan nem hetfotol jon a korrekcio , de érik !
Na de ezt kérdezgetem már tegnap óda, miért gondolod, hogy most korrekció lesz a szokásos 2 hónap oldalazás helyett? (Most hagyjuk a hírre esést, mert az mindig benne van.)
Tl108 van abbol van :) es szazezrek alatt 2 ezer korrekccio es 1000 certi nar 2 milla :) tudom neked nagyobb darabszam van , de nekem ez is jo :) 1500 certot kell felkaparnom majd amikor eljon az ido !
Ha már korrekció. Az sem ördögtől való, hogy megpróbálják 39.000 felett tartani, majd lassan megindul a 40 k irányába, főleg ahogy közeledik az éves jelentés. Azzal pedig párhuzamosan elkezdődik a spekuláció és várakozás, milyen osztalékot terveznek adni a részvényeseknek. Ez legkésőbb márc 26-ig kiderül, vagy az éves jelentéskor, mint tavaly. Ha jók a számok, akkor a korrekció ideje is kitolódhat.
"Certi hosszutavra cseles lehet" - hát fogalmazzunk úgy, hogy izgalmas :D de azért TL110-nél újabb nagyon kevés van, a 110-nek meg 28,3k a korlátára. Sohase mondd, hogy soha, de azért csak nem ütik tán ki. Ha meg akkora világégés jön, hogy ezt kiütik, lehet, nem ez lesz a legnagyobb bajunk, hanem, hogy hova fussunk...
Na mondjuk az valóban különbség, hogy az oldalazást támogatta eddig az srv, ami most nincs. De én még így is valószínűbbnek érzem (hír nélkül) az oldalazást, mint az esést (korrekció gyanánt). Értem, hogy 1000 db certin lehet fogni százezreket, ha trédel vele az ember, de azért a múltban inkább azt láttuk, hogy nem könnyű visszaszállni. Én biztos nem tudnék ugyanannyit venni, ha eladnám, szóval inkább ülök rajta.
OTP részvényesek ide!