Ha nem piacin adtad be kb remenytelen volt. Vegig volt nem teljesult piaci ahogy lattam igy szerintem mas nem is teljesult. . En 3820 on es 4020 en tudtam venni ( 9:08 es 9:13 teljesules ).
én közel dupláztam az OTP TL darabszámomat ma - úgy látom el is fogyott az egész TL116 - csak piaci vétellel lehetett ma is venni - komolyan, mint régen, amikor banán jött a piacra és tömegek voltak ott, elképesztő
teljes tőkém 14%-a most ebben van - átlagos tőkeáttétel 6x-os
Most először van vevő (az ersten kivül) 38.300-on. Záródik az olló a legjobb vételi és eladási árak között. Erste csökkenő mértékben tarolja le a piacot.
Inkabb bank fuggo lehet ahogy elnezem. En erstes vagyok es piaci ajanlattal sikerult vennem. Es en akkor adtam be amikor mar 30 vagy 40.000 darab mar allt a piacin a konyvben. Szoval en sorra kerultem ugy hogy nem a legelsok kozt jelentkeztem hanem 9:07-9:09 korul.
Jó kérdés. Lehet, hogy jobb hogy nekem egy db-ot sem sikerült vennem, pedig sávosan benn állok. Azaz a 38.020-as indikativ árhoz tarozóra és feljebb is benn állok. Elvileg teljesülhetett volna legalább 300db.
Új certihez már egy ideje csak nyitás előtt rögzített piaci vétellel lehet hozzájutni. Nekem 2x110 összejött, de nem vagyok nyugodt, hogy ha ez a nagy hype kifullad, meddig esik vissza.
Nem tudok venni az uj certibol es mindjart elfogy. Gondolom van nehany penzesebb kicsi akik 2500asaval veszik, a rendszer meg valoszinuleg a 2500db-os veteleket reszesiti elonyben.
OTP részvényesek ide!