Mert certink vsn nem rv. Ha majd korrekciozik akkor veszek szepen rvt. Jelenleg epp elertuk az eves celarakat. Szerintem 38500 tol johet realozalas 34700 ig mondjuk. Vagy fene tudja
Nagyon szép a mai záró ár de én ma megfogadtam hogy zárom a certit (TL108). Sosem szégyen profitot realizálni. Így ideiglenesen most OTP kitettség nélkül vagyok. Tudom nincsennek akkora hatással a külföldi dolgok a magyar piacra de én most ez az egy - két hetet megvárom a visszaszállással az alábbiak miatt: -Trumpnak nagyon viszket a tenyere egy újabb irani beavatkozással kapcsolatban. -Elvileg a héten lesz hír arról elkaszálja-e a bíróság a vámokat (ez inkább US piac)
Nem bíznak a végtelenségbe növő fákban. És ha 38000-ről lejön 35000-ig? majd újra vesznek. Esetleg... Te kimaradsz újabb 3000 körből, vagy épp ők maradnak ki a 38k-40k-ból, ezt nem tudni előre. ahogy azt se, hogy jön-e gey bankcsőd, vagy tökömbököm olyan hír, ami -20%-ba önti a bankokat. És akkor a "kimaradók" lecsapnak az olcsó OTP-re, te meg várod a csodát.
De miért adjátok olcsón, amikor ez a papír sokkal többet ér? 4 éve csak olvasom a sok eladom, eladjam, hol vegyek bele hozzászólásokat, 4 éve írom, hogy tartani kell. Ez az OTP most simán 50.000-et ér, és lesz is annyi 1-1.5-éven belül.
Szerintem nagyon komoly korrekciónak kell lennie ahhoz, hogy a TL110-et elkezdék dobálni. Ha kijön a TL116, 117 is, akkor talán páran átkötnek, és lesz TL110, 112, 115.
Hagy menjen csak!Annál valoszínübb,hogy felfogják darabolni majd!!!Túk drága lesz,és egy nagyobb korrekció az a kisbefektetőket vágnál jól oda a falhoz,pont ezért nem engedhetik meg,hogy túl drága legyen!
OTP részvényesek ide!