Nem diszlájkoltam!Pontos adatot nem kaptam,hogy mennyibe került az Otp 2002-ben!Nehezen tudtam volna elképzelni,hogy a kibocsájtásátol számítva ami 1200 forint volt!Utánba rá 7 évre,vagyis 2002-re 21000 forintot érjen!!!Bocsi...
No akkor... Visszanézve: 2025.12.01-i hozzászólásaidban kérdezgetted a fórumon, hogy hány forinton volt felosztva korábban az OTP. Ezt az rendkívül nehéz kérdést immár másfél hónapja nem sikerült megfejtened, és miután véletlenül épp ma leírtam, hülyének néztél, meg diszlájkolgattál. Hát barátom, lelked rajta, de a hasonlók miatt hagyta itt Macibear egy éve az egész fórumot... A többiektől enézést kérek az OFF-ért, részemről ennyi volt.
tl106 ból váltottam tl108 ba..... tl110 érdekelne csak nincs :D Mármint az érdekelt volna. Ha egyszer jön korrekció akkor tl108 ba fogok megpróbálni visszajönni ugyanúgy
azért érdekes egy long trend van. Mennyire nincs "profitrealizáló", mennyire nem érik el a long stoppokat. dax 25470-ről csorgott NAGY nehezen 25330-ig. m5 piros-zöld gyertyák felváltva: erőltetett menet. Majd amikor megállt 330-nál: megszámoltam: 11db folytonos zöld gyertya jött 14:30-as USA adatig, majd ott csinált egy kilövést, ami ledojizta magát, majd újra 1 zöld.
Meg,de ha a mélyére ásol, a FED-nek kamattartás-t javasolnak, és nem idő előtti csökkentést. Aminek ismét nem örül majd Trump papi. Ettől még lehet boldogság, mert legalább nem emelkedett az infla, ez is valami.
Tegnap délután elolvastam a VG és az Erste elemzését is. Mind a kettő azt írta, hogy oldalazás vagy korrekció várható. Azóta ment 1000Ft-ot...na pont ennyire van van képben mindenki :D
OTP részvényesek ide!