TS74 11:55-kor 1390 db Tegnap ennek többszöröse volt, szerintem 20k körül nap végére. TS75 725 db Viszont TL112 forgott 14500 darabbal, és továbbra is sold out
Ez igaz, bár voltak azóta beszakadások, de kiültem, bennem azért közben voltak kétségek, de túl vagyok rajta. Itt akkor izgi csak a helyzet, ha időre kell kiszállni belőle, mert mondjuk befektetésnek lakást akar venni az ember.
Kissé negatívan hathat, vagy annak tűnhet, pedig ilyen a tőzsde. "Azt kereskedd, amit látsz", amerre megy, és amint már nem arra megy, dobás. Ez a fomo lényege. Senkit nem érdekel, ha másnap rolózik, ha 2 nap alatt zsebrevágtam 2000 certitpontot. A többiekre rám borul, én még időben tipliztem és nyertem. MACUS, ezt fogd fel, te kimaradtál 1000 pont emelkedésből, más meg most vesz, és lehet ráborul egy -1500. akkor pislognak, de meg nézed, hogy zuhan, HA ZUHAN. "31700 napokig", nem kell senkinek, mit tippelgettünk? Marci beviszi 30000-re. Most meg már 33300..."pipa", 33900 pipa, 34300 pipa. Már 35000-et meg 36000-et látunk. De mint minden fomo, 1x véget ér, akár fundamentálisan, akár csak szimpla korrekcióval. Lásd bitcoin, 1 Trump nyilatkozat, sell the BTC, fia beleállt a shortba, milliomos lett. azóta esik tovább, mert bármit bármikor böföghet, minden egyes megugrásra beleadtak, és ebből a "kis lavinából" cunami lett, -30%-os eséssel bezárólag 120000>80000. Marci kicsit lefele vitte, de rögtön szinte +10%.
"aggódás, idegeskedés." Mi ugyanazt az OTP-t tartjuk? :) Legbiztosabb, stabilabb papír, csukott szemmel is tartottam volna az elmúlt 3 évben és ha most valaki azt mondja, nem nézhetek rá az árfolyamra a következő 12 vagy 24 hónapban, akkor is nyugodtan tartanám.
OTP részvényesek ide!