DAX zuhan, gondolom Oti ma emelkedik... Felszólítom az OTP srv osztályát, hogy álljon le legalább pár napig az srv-vel! :D Higgyék el, mindenkinek jobb lenne, ha engednék egy 10%-ot korrekciózni a rv-t, akkor bejönnének az új vevők és indulhatna egy újabb emelkedés. :)
Ritkan ertunk egyet , de en is igy latom tobbe kevesbe …. Be lehet makolni , de most par napig nyomas alatt az arfolyam . Srv segit de ennyit nem. Jot is tenne egy korrekcio mert aztan mehetnenk fel. 31 nel en mar tuti vevo lennek
tegnap óta nem képes megtartani az m5 közepet, gyakorlatilag szabadesésben van. viszont a szabadesés miatt ki vannak szélesedve a szalagok, egy értelmes vevő simán vissza tudná rángatni északra, a stopok segítségével, csak legyen aki ezt megteszi, erre simán lehet alapozni, főleg gap-el nyitva. leírom kerek perec, én longolok, de stoppolok. Tartja a mondás: "pánikban a legjobb venni", hátha bejön. közel 1 óra alatt esett 300-at a dax éjszaka, ez elég masszív,amiből most egy m5 "építkezés zajlik", hinni kell néha benne, hogy ez az építkezés kitart. max a stoppomat elérik.
nem az OTP-re értettem. hanem a dax-ra. várod ,hogy kicsit elpárologjon a piros köd. erre írtam, hogy a DAX ~ 300 pontos réssel készül nyitni, viszont az MA200-at átvitte éjszaka, itt a lényeg, éjszaka. Ha tovább szakad, ok...rommá verik, de ha mégis "kicsit is " elbizonytalanodik a shortos, hogy zárni kellene, mert bizony pont a legfontosabb támaszt vitték át éjszaka, akkor close... és repül és repül. és repül. három hegyen túl. érted? a buy the dip lényegge,hogy hiába a gap-es nyitás, egyszerűen a pánik miatt esik, nem pedig a fundamentális izé-bizék miatt, bár ezt a dax-nál nehéz értelmezni, hogy mire ment fel 23500-ről 24500-re, ha most meg 23160. én erre azt szoktam írni, hogy "lendület nélkül nincs sávtörés", és mozgók-főleg napos ma200.. tehát BÁRMI benne lehet. De mindenki hisz a miki rallyban, egy napos ma200 átszakítása, teljes storno.
DAX 23590 es záró Jelenleg 23259, közötte, inkább fentebb: 23457 volt a napos MA200. Én megszavaznék előre egy Buy the Dip-et, mikulás rally kezdetének. :D
Tovább veszi részvényeit az OTPAz OTP folytatta a sajátrészvény-visszavásárlási programját. November 10. és 14. között összesen 254.499 darab saját részvényt vásárolt 32.359 forintos átlagáron. A 150 milliárd forintos keretösszegű elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási programból még 50,1 milliárd forint maradt.
https://invst.ly/1ddep4 Továbbra is igen nehéz azt mondanom h kiléptünk a gyémánt alakzatból.... :) Szorulnak a lécek, squeeze nagyon. Srácok itt vizes szappan effektus lesz? (minél jobban szorítod annál messzebb lő) ? :D
OTP részvényesek ide!