Valakik öntenék le, viszont nem megy..... eez így elég drága mulatság nekik. Vagy realizálna, de nyilván beönteni se akarja. Egy a lényeg lejjebb nem nagyon fog mennyi. Gyűjtögetés realizálás, majd egyszercsak megindul.
Ezt nem lehet tudni...mert van amikor telepakolják a vételit, de utána be is öntik....majd az eladó oldalt ugyanígy, azt meg kikapják....szerintem most sokan kivárnak ... órásan már nagyon beszűkült...valamerre ki kell mozdulnia nagyobb forgalommal....
Nem fog jönni. Ezzel kvázi nem sokat nyernének. Illetve ezzel elismernék hogy amit csináltak az sz.r volt. Rengetegbe kerülne, így elvinné az osztogatásra félretett nem létező pénzt. Vagy vágni kéne a bankadókon, mert azért az nem járja hogy megint megfejjük a bankokat, de az adó marad. Ez se fog megtörténni. Növekedést is el lehetne felejteni ebben az esetben ..... + ugye a gázszerelő bankja a legjobban érintett az ügyben..... + ez egy húsz éves dolog, akkor a questort is elő kéne venni ? Vagy mondjam hogy trump miatt volt bukóm a tőzsdén térítse meg nekem az állam ? Az egész dev hiteles sztori túl van fújva, felelőtlen emberek felelőtlenül vettek fel hitelt, most meg már sokadjára mentsük ki őket. (felkészül otthonstart / csok)
A következő pár nap, hét elképesztő jó vételi lehetőség egy brutál erős, és funda alapján sokkal többet érő cégre. Konkrétan erre ami most történik, találták ki azt, hogy VIP beszálló. Annyi, hogy 2-4 hét és jön a devizahiteles téma elővétele (most a Tisza-adó és az OSP dominál, erre nem akarják rátolni, de amint lecsengenek, október-november jönni fog). Akkor szerintem 28.000 alá is benézünk. Aztén jövőre 40-42.000...
Elegge leult. Az ekb kamatdontesre varunk vagy az usa inflacios adatra? Esetleg mindkettore? Usa termeloi arindex csokkent tegnap, akkor valoszinuleg a fogyasztoi is csokkenni fog ma, de legalabbis nem emelkedik, igy az inflacio is csokken elvileg. Az jo nekunk?
OTP részvényesek ide!