Nesze neked háborús hírek, meg "kamu rajzok". Ha valaki próbálkozik valami elemezgetéssel az le van szólva, jön a mínusz jel rá, főleg ha átmeneti esést jósol. Pedig ez "Nem kívánság műsor" ez így működik, nincs olyan hogy mindig fel.
"Ami még fontos ha jól emlékszem október 8-án dönt az S&P Magyarország besorolásáról és negatív kilátás van. Ami még baj éppen a bóvli kategória felett vagyunk, ha bóvliba vágnának nem lenne jó de inkább a forint árfolyamára hatna." . Ha jol tudom ott tavasszal tettek ki a negativ kilatast. Fel ev utan meg korai lenne a leminosites ha nem tortent semmi drasztikus. Inkabb jelzes a kormanynak hogy azert figyelnek es a kormany inkabb stabilizalos intezkedeseket hozzon es most ne csinaljanak hulye koltekezest vagy piac rombolo intezkedest mert akkor tenyleg eselyes a leminosites. De szerintem ott meg nem lesz leminosites. . A moodys nal mar 1 eves a negativ kilatas. Ott mar neccesebb a dolog es a vart gazdasagi novekedes azota csak romlott. De ott meg bovli folott maradnank. Ettol meg nem lenne jo jelzes.
Van valakinek TL42 ? Nem értem ! Tudom ,hogy sold out de akkor is hogy lehet 50 db 0 Ft vételi árral egész héten ? Nem egy normális árjegyzői árnak kellene megjelenni itt ?
OTP részvényesek ide!