Annyira hányingerem van ennek a dögöljön meg a szomszéd tehene stílusnak itt. Üdvözlöm az értelmes fórumozókat ugyanakkor és köszönöm az értékes gondolatokat.
Utólag nem hinném, h ki tudod venni már a pipát (sztem). A sütiket a böngésződ könyvtárában találhatod v. magából a böngészőknél szokott olyan lenni, h "előzmények törlése" v. "böngészési adatok törlése". Ilyenkor mindenhova újra be kell jelentkezned, ahová be voltál korábban.
Chrome-mal próbálok belépni, de ahogy írtam egy pillanatra felvillan a két belépési lehetőség, aztán eltűnik és csak az újba való lehetőséget ajánlja fel. Firefox-al is próbáltam, de a helyzet ugyanaz.
Most nézem, h a belépő oldalon az új internetbanki belépésnél van olyan lehetőség (ki lehet pipálni), h legközelebb automatikusan az új oldal nyíljon meg. Lehet véletlenül bepipáltad ezt és azért jön be neked az. Próbáld másik böngészőben v. a mostaninál törölni a sütiket!
Gépen én is a régit használom, csak telón az újat. Működik a régi is, most is bent vagyok. Elképzelhető, h a böngésző blokkol vmit, ami miatt nem látod a régire való belépés lehetőségét.
Kellene egy kis segítség. Nem tudok belépni a régi Otpbankba, csak az új internet bank belépését ajánlja fel. Tegnap még minden oké volt, láttam mindkét belépési lehetőséget, most amikor be akarok lépni egy pillanatra felvillan mindkét belépési lehetőség, de azonnal eltűnik és már csak az újba lehet belépni. A gond az, hogy az újban még nincs tőzsde funkció. Beszéltem az Otp-vel, de nm tudtak segíteni, szerintük továbbra is elérhető a belépés mindkét bankba, én azonban csak az újat látom.
OTP részvényesek ide!