OTP-nél idáig volt 0,45, még nem tudom, hogy változott vajon?Így ilyen költségek mellett,és ilyen árfolyamon már nem lehet ugri-bugri 200 ft-os elmozdulásnál,pedig sokszor jó volt.
"Lehet itt bűvészkedni a dátumokkal meg a számokkal, de a kollégának abban igaza van, hogy a tavalyi év nagy része az nem a trendelésről szólt. " . Hat pedig pont hogy akkor kell trukkozni a datumokkal ha stagnalast akarunk kihozni tavalyra. Ha a majusi csucsot vesszuk ( 18600 ) es az oktoberi zarot (18680 ) akkor azt a szakaszt foghatjuk fel oldalazasnak. De abban is volt 17000 es 19000 kozotti liftezes ( benne egy augusztusi kis panikkal es majd 2000 esessel ). . De ha az evre egeszben nezunk akkor 15800 on kezdtunk es 21700 on zartunk. Persze az ev elejen es vegen voltak a nagyobb emelkedesek de azert nehez azt mondani az evre hogy pangas volt. Jan majus idoszak alatt ment 15+% ot. Majd nov dec idoszakban is 15+% ot. Ez 7 honap 12 bol.
A múltbeli eseményekből, vételekből, kiépült nagyobb pozíciókból nagy valószínűséggel megmondható, hogy hol lehet támasz vagy ellenállás. Nem kétségbe vonva, de nagyon érdekel, hogy ilyenkor miből gondolja valaki, hogy egy soha be nem járt szinten mi lehet az ellenállás?
ts52-ön gondolkodok, de abba nem merek sokat rakni, csak a játék kedviért , jelen állás szerint bármikor kiüthető, de már akkor se eshet sokat, ha viszont beesik akár csak percekre 24500 közelébe dupláz, nagy vagyont senki se rakjon rá miattam én is csak pár tízezer Ft tal kockáztatok, ts53-ba bátrabb voltam
ERSTE NETBROKI díjvátozás.Most olvasom, hogy ez évre - a BÉT részvényekre - 0,35%-ról 0,45%-ra nőtt !!!!!! Ez komoly áremelés !!! Van valahol alacsonyabb?
Hosszabb távon OTP elött még akár jelentős felértékelődés is lehet, Nyárra akár 30.000 Ft, úgy látom a Gránit bank meg kezd átmenni a bóvli kategóriába
OTP részvényesek ide!