Félre értesz. Engem egyáltalán nem zavar sem a leszorító sem más. Veled ellentétben én el tudom fogadni, h 2 irány létezik a tőzsdén. Mehet fel és mehet le is. Kettőnk közül te vagy az, aki - ahogy korábban is írtam már - 10k környékétől mindig vmilyen indokkal esést vársz. Most épp a leszorító van napirenden, korábban más volt. Azért kérdeztem, h mi lesz a következő, kitaláltad már v. még gondolkodsz, h mi legyen majd ezután, amire rá lehet fogni, h miért kell esnie.
Tegnap meg egyedüliként zöldben, ilyen ez. Tételezzük fel, h mondjuk holnap a leszorító felé zár, akkor mi lesz utána a mantra? Vagy az nem fog számítani, csak mikor alatta van, netán addig lesz vmi új v. még gondolkodsz rajta, h mi legyen, amiért esnie kell? Semmi indulat, mellőzzük az érzelmeket, szorítkozzunk a tényekre!
Nyilván napközben ment a zacsipacsi, aztán hirtelen rájöttek, hogy tesoooooo, otp-t kell venni!! Nagy kam az egész. Ha a tegnapi napra hoz ma egy stabilan emelkedős, nem megtépős, 0.5-1%-os zöldet akkor ok, de így ez nekem csak mese habbal.
Nyilván napközben ment a zacsipacsi, aztán hirtelen rájöttek, hogy tesoooooo, otp-t kell venni!! Nagy kam az egész. Ha a tegnapi napra hoz ma egy stabilan emelkedős, nem megtépős, 0.5-1%-os zöldet akkor ok, de így ez nekem csak mese habbal.
OTP részvényesek ide!