Szerintem ma fel megyunk , de csak felszuras , szoval ha jo aron el tudnam adni lehet eladok aztan visszaveszek. A tegnapi doji szerintem teszi a dolgat majd.
Elkapkodtam ezt a bevásárlást egy kicsit.. A kinti tőzsdék újra lefordultak,nincs még vége a korrekciónak..Ez OTP-t is érinteni fogja.. Inkább attól tartottam,hogy az Erste nem enged majd vasárolni a lentebbi árfolyamon a tl87-ből se..
Gondoltam ra en is aztan hirtelen 600 on lettunk. Lehet veszek holnap reggel mert szerintem pattanunk aztan megyunk majd le szoval egy fel le kor lesz még szerintem
400 darab TL87-et vásároltam meg ma, aztán hoppon maradtam a végén a felhúzás miatt :) Pedig szerettem volna még legalább 400-at összeszedni, ha visszamegy 600 alá akkor bővítek.
A kinti tőzsdék fordulata láttán,vettem még 1000 db tl87-et a végén,nehogy aztán arról is lemaradjunk.. Lassabb,óvatosabb vételeket terveztem,dehát így alakult. van 500 tl88 meg 1500 tl87,és maradt még tőke is amiből Richter tl39-et terveztem,szépen nekiindult a napokban..
“Gazdasagi környezet javulóban van” - meg foglak most lepni: 2023-ban az elsô három negyedévben 5,4 %-ra ugrott a GDP arányos hiány - normalis EU-s országokban ilyenkor màr jön a költségvetési kiigazítás. És idén még választási év lesz - szokásukhoz híven repkedi fognak a 100milliardok… siman elerjük iden a 6%-ot ha nem lesz komolyabb megszorítás…
OTP részvényesek ide!