Kezdem visszavenni lassan a tljeimet eddig 3400 as atlagon kb szerintem alj 15500 nal lesz addig szepen csipegetem :) ma eladtam es veszem is vissza jo nap volt ez a mai.
Ez amugy igy van :) kozgazdasagtanilag 0t er :) nalam a kulonbseg hogy ket lakasunk van es a nagyobban lakunk :) ha jon a gyerek akkor kerteshaz a cel :) na az nem lesz oco 150 milla. Addig meg otinak jovedelmeznie kell :)
"1995-ben 1000 ft volt az Otp részvény" . Nem inkább 115 forint? Mert volt közbe egy tizedelés is. Azaz ha 95-s lakásvásárláshoz nézzük akkor az OTP most úgy 130-140 szeres áron van. Az ingatlan inkább középtávon veri az otp-t de ott is okosan kell megválasztani az időtávot hozzá.
Ebből a fajta lakásból nekem 2 db van….igaz az egyikhez adtak 100.000 Ft.-ért egy garázst is….ezek hány szorosan hozták vissza a vételárukat a bérleti díjakból? 😉
Nálam a mobil app nál azt írja ki,hogy rossz PIN kód, töröljem és telepítsem újra. Tuti,hogy a PIN jó. A webes telepítésnél pedig sorozatban nem jött meg az sms. Kurva szégyen ez, az a minimum,hogy ezerrel tesztelni kell egy ilyen rendszert. Arról nem is beszélve, hogy a lehet a tizenéves gyerekem különb weboldalat csinált volna. Na mindegy is.
2003-ban vettem földet 150 ezer/ha áron. 400.000 Ft./ha állami támogatást kaptam akác telepítéshez! amit 100 ezer Ft/ha költségből kihoztam. A különbözetből egy üzlethelyiséget vettem. Akkor szerinted most mit ér az üzlethelyiség és a 15 ha akácerdő?
OTP részvényesek ide!