Osztom a véleményed, kész káosz van náluk, senki nem tud semmit, a mobil APP kifagy, az asztali verzió kész káosz semmi nem menthető, REAL time adat nem működik, az Erste certiket tökre másnévre varázsolták át stb. nem is értem hogyan gondolták ezt az egészet?
tegyük hozzá, hogy az ilyen telek, lakás, garázs, tároló stb. témák elméleti növekedések addig, amíg nem tudja az ember realizálni, ha azt használja, vagy újat kell abból vennnie, akkor teljes más a tröténet, mintha konkrétan befektetésre (későbbi eladásra) vette..... Sokunk lakása többszöröződött, de egy másikba költözés esetén a vásárolt is dettó, ergó nem érünk sokat a lakásunk értékének emelkedésével...Vagy ha kell a garász és használjuk, akkor okés, hogy többszörösét éri, de mivel kell, nem tudom eladni, ezért nem tudom realizálni a nyerséget.
Akkor mondok én példát. 2017 ben talán akkor vettem a lakást, 31 M ért, vettem még hozzá garázst 4 M ért. Most ér 82 M et meg 6-7 m et a garázs. Ha kiadom, mert pár év múlva azért elköltöznénk innen, akkor legalább 300-400 közötti bérleti díjat szeretnék belőle.Szóval 5 év alatt 50 M értéknövekedés + a majdani bérleti díjbevételek.
persze értem én, nekem is ban olyan ismerős, aki autót vett akkor amikor én budapesti lakást....azóta se tud lakást venni, auótja meg 10 éves és töredékét éri az eredeti árának, főleg egy budapesti lakás árának
Mondok Neked egy más példát is: Ezelőtt 20 éve vettem egy lakást 7,3 millióért, berendeztem 700 ezerből. Ma 40 milliót ér, és most évente 1,5 milliót hoz. (Az elmúlt 20 évben is kiadtam, a bérleti díjak folyamatosan emelkedtek.). Az ingatlan egy hosszú távú üzlet. Olyan, mi az osztalék. (…)
2024 OTI éve lesz de 2025 biztos. Stabilizálódik az üzletmenet. Háború vége egyre jobban a láthatárra kerül. Terjeszkedik tovább külföldön. Eun kívül. Dől a lé. Ahogy stabilizálódik az inflációs környezet is úgy nő a hitelkihelyezés
Gyakorlatilag egy rakás szar a KH felülete! - A Portfolio az Erste leánycége, tudja valaki, ill. próbálta már valaki? -mert a találni kell valami elfogadhatót!
Egy kicsit Off. A KBC helyett jan 1.től k &h értékpapír van. Sikerült a nagy rákészülésre-főleg a weboldalon- olyan dedós,nem felhasználóbarát felületet csinálni,hogy szétvet az ideg.Mintha visszmentünk volna éveket az időben.
OTP részvényesek ide!