Ki beszél itt 16-ról? 20 felett fogjuk csak eladni..1 év távlatáról beszélek,nem pont decemberről. Az OTP befektetésre való ezen az áron,nem ugrálásra.. Arra ott van a DAX,meg a Nasdaq index cfd-jei,akár napon belül többször is válthatsz irányt. De az OTP nem erre való..Még a certi sem,akkora árrés van a vételi és az eladói oldal között..
Az erősen túlvett RSI 80 felett kezdődik. túlvett 70 felett napos boli be van szűkülve, felesleges nézni a tetejét. simán megtolja 2-300 ponttal napi szinten, ha úgy adódik.
Hmmm minden benne van a papirban eses , emelkedes. Na de tenyek…. Tuladott volt reggel , most meg tulvett orason. Van egy duplatop esely is. Usa tulvett , dax tulvett…. Szoval azert hatrebb az agarakkal , aki rogton 16kt vizional az leginkabb beragadva van. Csak azert nem lesz 16 k mert szeretne :D sose mondtam hogy lemegy a melybe , de par szazat korrigalhat. En speciel 10% ot nyertem rajta. Most valoban nem vettem még shortot , az a holnapi nap meg a mai zaro fuggvenye, erosen tulvett allapotbol visszakorrigalas fog jonni
OTP részvényesek ide!