Kedves Fórumtagok! Adok itt egy kis életjelet magamról, ha már az OTP BBQ-ra kitették a zárva táblát és nem tudok hozzászólni. Tavaly tavaszi pakkomat hétfőn adtam el. Amikor megvettem az elsőt, az árfolyam éppen túl volt egy 9,5-13k körön a nagy esést (19k-9k) követően. Kicsit visszább ment, 12k elején beszálltam és vártuk a 18k-t. Aztán esni kezdett. Elkezdtem venni az esést. Vettem 9800-on is, ott fogyott el a pénzem. Aztán jött a 9000, jött a 8500 és jött a 8000. Talán érti a 14k-n vásárló legénység, hogy miért most hozom fel ezt az esetet.
Az ilyen 6 ezres hozzaszolasokat nem ertem , ezen az arfolyamon egy 1.6 p/e adodik kb . Vagy mas szoval mondva rekord nyereseg mellett beesunk a koronavirus szint ala , vagy haborus melypont ala. Szoval gondold at kicsit ezt a kijelentest.
Hetes hónapos chart klasszikus abc korrekciós hullám rajzolódik ki, és ezzel valószínűleg véget is ért ezen távon a B fel hullám is. Nagyobb para a tavalyi nagy esés új mélypontja, mely hosszútávon a C-re 6000ft körüli szinteket jelez!
Én egyelőre 2h alatti TF-eken látok rövidebb, napon belüli emelkedéseket, mivel kilóg lefele a Bolliból a gyertya és az RSI is 30 alá csökkent, napos TF-en viszont éppen most kezd eladási szingnált adni lassan az MACD. Úgy gondolom, a trend még napokig csökkenő, az üteme lassulhat vagy oldalazásba válthat. Az én elképzelésem szerint meg van benne kb. 750 pont csökkenés. Nem látom itt a fordulatot. Ráadásul forgalommad adták-adják, ez irányt kereső csordogálás, lassan 2MRD a forgalom. R 13.505
Igen, ráadásul ez Magyarisztán, itt nem tudhatod, miből mi következik. Nézd meg a forintot: a várt vacakhoz képest is rosszabb GDP adatra elkezdett erősödni…
Én azért arra biztatnám kisbefektető társaimat, hogy várják meg a többi GDP adatot.....ugye mint az OTP már nemcsak magyar, hanem KKE bank. (Én nem mellesleg forgalmának egy része is ilyen irányú befektetési alapokból/indexekből jön.)
Kisebb hiszti van, szép nagy forgalommal. Benne volt egy esés/korrekció, nem tesz jót a fetisizált, és jó sz@r GDP adat sem. Viszont igen, az is lehet, hogy itt egy jó beszálló.
OTP részvényesek ide!