Ez nem elszívás hanem lopás... úgy vannak vele, hogy minden Magyarországon az övéké és bármit megtehetnek (éjszaka átírnak pár törvényt és már kész is az újabb kivezetési pénz csatorna)! Ráadásul amit ellopnak a magyar cégektől azt pár perc alatt elb@sza a Kakadu, egy emelt áras gázszerződésre.... vicc az egész, ráadásul még mindig próbálják megmagyarázni, hogy Ők védenek meg minket! Esetleg a saját pénzünktől, fejlődéstől, minőségibb élettől mentenek meg minket :(
Valaki kielemezte már a jelentést? A headline számok nem rosszak, de pl a kamatmarzs csökkenése aggasztó, gondolom ahogy átárazódik a hitelállomány ez javulni fog, de ez lassú folyamat. Illetve nem láttam semmit a problémás hitele arányáról. Nyilván nem csökken.
Én akkor vásárolnék otp-t ha eltakarodna az Olsen akarom mondani Orbán bandája illetve és 4000, 5000 lenne az ár. Ha kint elkezdődnek dőlni a dominok akkor otinak se lesz sok nyugodalma.
Törölt felhasználó2023. 03. 10. 09:49
Ne várjatok kamatvágást vagy QE-t. Fenn akarják tartani a kamatokat az usa-ban. Vagyonadóból fedeznék a hiányt.
Nem most fog ez eldőlni. Délutánig még lehet rázogatni a fát kicsit óvatosabban, mint eddig. Egy-két nap múlva derül ki merről fog fújni a szél, vagy fog-e fújni egyáltalán.
a lakosság nagy részét nem érinti a részvénypiac, ezért innen gátlástalanul lehet lopni anélkül, hogy szemmel látható szavazóbázis vesztést jelentene... ha az ingatlanokhoz nyúltak volna, akkor már eltaposta volna őket a népharag. nem véletlen ajánlgatom a nyugati világ tőzsdéit (pl: USA), ott a lakosság mellett politikai elit is érdekelt a részvénypiacban, nem fogják maguk alatt kivágni a fát.
Valóban volt benne érzelem, amit igyekszek kizárni a kereskedésemből és az írásaimból - köszönöm az észrevételt. Tisztelem a véleményed, mert jókora tapasztalat és tudás van mögötte. Meglátjuk, most ezt másként látjuk szerintem.
OTP részvényesek ide!