https://invst.ly/zwyj8 Szerintem itt fognak játszadozni, hogy mikor merre én azt nem tudom. / 10k alatt már lehet, hogy a nagyobbak is mozdulnának :) /
Ez korrekt megfogalmazás volt! Na de akkor most mi lesz? Kitart a 10k vagy nem? Forgalom nélkül nem fog felmenni, de mi hozna most forgalmat? Pláne olyat, ami felvinné?
Ne már! Tényleg Macit cseszteted? Azt se kellene, aki csak vágyakat ír be, vagy foggal-körömmel védi a long poziját, de aki pedig szakmaiságot is visz bele, azt ne üldözd már el, kérlek!
Jogodban áll neked is Hudinit játszani! Próbáld ki magad benne! Legfeljebb senki sem hallgat majd rád. Addig is bízd a fórumozók egyéni döntésszabadságára és józan belátására, hogy mi alapján hozzák meg saját döntésüket! De légyszíves ne azon éld ki magad, hogy beleállsz másokba! Tehát: ha érdektelen, hagyd figyelmen kívül, ha rossz, javítsd ki, ha segítség, akkor köszönd meg!
ebből áll egy fórum, mindenki közre adhatja az elképzelését, az idő majd eldönti kinek, és milyen százalékban lesz igaza, gondolom jól áll a számlád, ha mástól várod a megváltást
Törölt felhasználó2022. 12. 27. 13:30
Most az "aprónép" keres pénzt. DAX és SP szerint 10500-10600 simán lehetne, mivel nincs forgalom így még 9800 sem kizárható év végére. Ez van, most "aprajafalva" élvezkedik, oda teszik ahová szeretnék.
Felőlem baszogathatsz, de azt címezd nekem! . Ha csak azt keresed mikor, miben tévedtem kicsit vagy nagyot, fogsz találni. Bőviben. Sosem tartottam tévedhetetlennek sem a TA-t, sem a fundát, sem magam. De szerintem fogsz találni olyat is amikor bejöttek amiket vártam. Persze nem várom, hogy azokat észre vedd. Te nem az a tipus vagy. :) . Ha viszont korrekt akarsz lenni, akkor nem néhány nappal a várt esemény bekövetkezése előtt kezdesz el morogni, hanem amikor beírom azt. Persze a korrektség ... Hát az valami olyasmi, mint a 10 800 ... Várhatjuk ... :) De még mindig van rá esély ... Talán nálad is ... . Napok óta folytatod nemes tevékenységedet. Most az egyszer reagáltam rád. Többé csak lapozok. Írogass nyugodtan amiket akarsz, címezd akinek akarod. Ha jólesik a lelkednek ... Tedd!
. Tudom, most beáll a bioritmusod és olyan, de olyan választ fogsz írni, hogy attól koldulok. Ez kell következzen részedről, mint ahogyan időnként a TA állásából, a várható fundás értékekből következik az árfolyam mozgása. Persze lehet ebben is tévedek. Ha tehát reagálsz kiszámítható vagy mint időnként az árfolyam, ha pedig nem reagálsz akkor megint tévedtem. No akkor most mi lesz? Tévedek?
3 év? Ki lát addig? :) A következő negyedéveket érjük meg először. Azok egyelőre egyértelműen fölfelé mutatnak. Már ha van bármilyen összefüggés a nyereség és az árfolyam között illetve nem veszik el tőle a nyereséget egy éjszaka mint ezt tették a Ricsivel. . A decemberi 10 800-as záróárat pld a p/e várható alakulása és a Q3-ban elért és a Q4-re várható év/év alapú nyereségből próbáltam meg kiszaszerolni. A számolt p/e 7,6-9,3 között mozgott Q3-Q4-ben az én módszeremmel számolva. 0,1 változás nagyjából 120 forint eltérést okoz. Most 7,8 körüli értékre jön ki. Ez azért eléggé alsó fordulós szitu-szint. 8,22-es p/e értéket merészeltem feltételezni dec 30-ra ...
OTP részvényesek ide!