Többen megénekelték már -de igaz- ,hogy e fórumokon a többség agyas, v. agyatlan - mindkettő Hungarikum! Kevés és ritka az értelmes hozzászólás, rv-vel foglalkozó értékelhető normális vélemény, meglátás, érvelés, prognózis.
Ennek annyi! A Richtert még veszik mint a cukrot pedig egyértelmű hogy jó eredménye lesz. A kinti bankok 0-ban vagy emelkednek. Rossz nézni amit művelnek.
az a baj, hogy ezeket az infókat nem itt kéne elérhetővé tenni, hanem vidéken... nem fórumokban (ahol az emberek többsége nyilván nem szavazott rájuk) meg nem Budapesten (ahol szintén nem kap többséget) hanem vidéken - akit még el tud téríteni infóval, és meg tud venni kilóra. sajnos.
a csütörtöki suar bejelentést árazza minden, ami a következő fél év kilátásairól szól. nem tudom a spéci nevét. nyilván szar lesz, nincs itt semmi látnivaló, megy arra amerre még kell neki - sajnos. (mondom ezt longcertivel, dehát ez van.)
Amikor itt még folyt kereskedés, akkor naponta 150 le aztán vissza, majd 150 fel aztán vissza. Volt olyan, hogy egy nap alatt 2x simán megcsinálta. Jó akkor 20-30 milliárd volt a forgalom nem 2-3 :) ! Az kereskedés volt ez meg maszlag.
Mondtam, hogy ez 2-3% esés jön :-( Sajnos az utóbbi 3 hónapban ez a tendencia. Oldalazás napokig, majd 2-3 nap 0,2-0,3% emelekedés, majd 2-3% esés követi. Így csorog egyre lejjebb. Köszi kedves pártunk és kormányunk, hogy megőrzöd a vagyonunk értékállóságát.
Sokan várták a medvepiaci rally-t, innen 2900-ról. Aztán mi lett belőle? Erőtlen néhány napos próbálkozást követően (8300-ig sem bírt elmenni!), vissza a kiinduló pontra.
Persze , h.lye gyerekek , pár százezer darabbal próbálkozhatnak, de azt szerintem felszippantják , mint a fene! 0.2% részvényaránnyal jampiznak naponta. Röhej az egész!
OTP részvényesek ide!