Szia! Minden pénzem OTI - ba ment az osztalék elött - meg is kaptam ~ 4%! Most minden pénzem át nyomtam a Mol - ba és várom a ~ 10% -t! Maradt 10 db. otim! Ősszel vissza rendezek mindent. Csók!
A MOL és az OTP meghosszabbította a részvényswap-megállapodást. A 2009-ben kötött megállapodás keretén belül az OTP Banknál 40 084 008 darab MOL részvény, míg a MOL-nál 24 millió OTP részvény van, mely mindkét társaságot védi az esetleges ellenséges felvásárlásoktól. A megállapodást 2027. július 11-ig hosszabbították meg. Mekkora "adagok"!
Nincs sziget.Hiszen a mai 8640-es nyitással a már meglevő rés alatt nyitottunk,és utána töltöttük be.Ahhoz,hogy trendfordulós sziget alakulhasson ki minimum a meglevő résben vagy felette kellett volna nyitni.
Jó napot! Most indulgatunk felfelé végre. - Private Banking friss:-OTP napi: Hatalmas kivárás van a papírban, nagyon leült a kereskedése, elmozdulás alig látható. Az ilyen szituációkból mindig heves elmozdulás jöhet. A fő csökkenő trend él, komolyabb emelkedésre utaló jelzés még nem jött. Mindaddig amíg egy erős fordulós gyertyát nem látunk nagy forgalommal, esetleg erős nagy volatilitású leszúrás után, addig komolyabb long esély nem valószínű, hogy nyílik. Ellenállások:10 000; 11 250. Támaszok: 8125; 7500; 6863.
mondom, hogy OK, de szó szerint olvasd vissza, mit írtál, azért is idéztem.... Nem értettem semmit félre! Köztudott dolog, hogy a vállalkozások, igyekeznek "elköltségelni a nyereséget", hogy ne kelljen nyereségadót fizetni. De attól még a cég sokat érhet.... hagyjuk, mert látom amit írsz...
Kicsit felrertettel. Ez pompi nagy megallapitasa volt parnappal ezelott es epp arra utaltam vele,h ezzel a profi megjegyzessel az osszes elemzeset hiteltelenne is tette egyuttal.
OTP részvényesek ide!