" ha negyedére esik a profit akkor negyedannyit ér a cég is" Bántás nélkül: ugye nem gondolod komolyan, hogy az a cég, bank, amely nem termel profitot pl. átmenetileg stb. - de működik, kitermeli a költségeket - az nem ér semmit...
Igen,betöltötte a 8650-8710 közötti rést,8778-ig "elrobogott" Onnan gyorsan vissza esett 8650-ig,ezzel azt mutatva,hogy a betöltött rés felett nagy az eladói nyomás,egyelőre. Most meg az zavar,hogy réssel nyitott 8602-8632 között,és meg is van még.Biztos ezt várjuk,hogy mi lesz a sorsa.USA nyitásáig megmaradhat.
108 volt a tegnapi gyertya nagyság (szakálltól kanócig) . A mai tűnik az ötödik napnak amikor 100-200 forint közötti a gyertya nagysága. Érik lassan a következő "nagy" elmozdulások ideje, de még odébb van. . Érdekesen alakulnak a forgalmak. Pénteken kimagaslóan sok részvény cserélt gazdát záróban (sanszos, hogy a második nagy is csökkentette az OTP kitettségét), de tegnap is ma is megjelent a 120k környéki átkötés. Mintha bázisépítés történne. A bázisépítés befejezése után mindig szokott lenni egy lebólintás. A longosokat ki kell rázni, a shortosokat be kell ültetni. Később majd ez a két társaság hejtja fel nagyon gyorsan az árfolyamot. Az egyik rájön, hogy lemaradt, a másik rájön, hogy rossz irányba mennek a dolgok. . További sikeres kereskedést! Én gyűjtögetek, de van még tartalékom vásárolni. TA alapon még nem "látok" semmit, nincs egyértelmű vételi jelzés hónapos, hetes tf-en. Talán a napos az ami azt mondja vegyél. Funda alapon valahol jó helyen (talán inkább kicsit alulértékelten) vagyunk a Q2-ben várható év/év alapú eredményhez képest, de az még Q3-ban kisebb lesz. Ezért nem egyértelmű, hogy hol és mikor lehet az "igazi" alja az árfolyamnak az idén. 7500-7800 nekem még mindig benne van, de erre nem fogadok. Speka alapon hiányzik a fentebb említett longos kirázás shortos beültetés.
Felesleges ilyen erveket belevinni,amikor legutobb az is meg lett szakertve,h ha negyedere esik a profit akkor negyedannyit er a ceg is. Ezekutan nem biztos h van vitaalap.
ötödik pirosgyertyás hónapra készül és az ehavi gyertya elég picike testes és kanócos lesz... legalább néhány hét fellélegzésnek szerintem kéne jönnie mielőtt folytatja tovább lefelé... kérdés a mikor és a fellélegzés mértéke.
OTP részvényesek ide!