"Valakinek szinte kifogyhatatlan készlete van amit 9400on ad el, amint vesznek bele tölti vissza." -Ahol volt erre ma egymilliárd, ott lesz több is...Ezért (is) gagyi ez a BÉT, mert (relatíve) nagyon könnyen befolyásolható.
de, hogy miért kellenek az extra adók pl. az otpnek meg a tőzsdéző kisbefektetőknek mert a döntéshozóknak is nagyon nehéz sorsuk van nekik is kellene egy kiigazító csomag !
"Érdekes" a kereskedés - reggel feljebb ugrasztják, utána akár néhány forintos sávban mozog akár a nap nagy részében, a nap vége felé felrántják - ezt a középső szakaszt nem igazán tudom hová tenni - nyilván van rá magyarázat (oti, ricsi, mol)
Fogalmam sincs! Figyelem" a mozgást! Megfürdetném a pingit még ma, de akár holnap reggelig is kioldalazhat! A szabályaim szerint, ha átviszi a 61.8-at, akkor a pinginek annyi (napos időtávon)! Itt is működni kellene...! Eddig szépen megy a sávba a trendvonal körül és közben hűti az indikátorokat! Sajnos elég nehéz belőni a sávot! A alsó, vékony zöld sáv alja 0.61,8%, teteje 0.5%, majd jön a trendvonal a 0% és felette megint a keskeny zöld sáv 0.5 és 0.618%, a két széle meg az 1.0% A zöldben jó, aki nem ismerné! Oldalazás esetén ez a helyzet: https://www.tradingview.com/x/SRa4dPge
Ezt értem, de a cikk nem erről szólt, illetve Lázár János a parlament legnagyobb földbirtokosa sem támasztja alá az indoklásod. Ezek nem idevaló hírek.
Ja hát szerény véleményem szerint annyi biztosan igaz, hogy az OTP most nagyon alul van árazva. Hogy mikor válik ez nyílt felismeréssé és jelenik meg aztán növekedésben, az másik történet. Amúgy sztem nem kell sokat várni. A piac jóval "feledékenyebb", mint gondolnánk... az orosz-ukrán háborúhoz, meg az olajhelyzethez is "hozzá fogunk szokni", utána meg indul újra a növekedés tőzsdei árakban. A kérdés tényleg az, hogy mennyi új hír folyik be ezekről a következő időszakban. Ha a nyár uborkaszezon lesz, akkor sztem az OTP simán megy majd lassan, de biztosan felfelé. Gazdasági eredménye és az ismert tényeg szerint az OTP fundamentumaiban még ma is borzasztó erős... őszintén, ha az beomlik, akkor kisebb gondunk is nagyobb lesz, mint itt a részvényekkel babrálni. Szóval én továbbra is bízok a cégben és abban, hogy szépen, lassan, kitartóan felmegy a papír értéke. A novemberi időszakra leszek majd kíváncsi... USA mid-term elections... na az oda fog vágni rendesen mindenkinek. Ott lesznek majd megint jó diszkont lehetőségek a vásárlásra... addig meg érdemes gyűjtögetni a diszkontra. :))) Olyan lesz az mint valami Glamour hétvége :D
OTP daytrade ugy latszik, az utolso daytrade chart ervenyes, amiben egy komplex korrekcio alakulas a varakozas http://keptarhely.eu/view.php?file=20220601v01xozvc2.jpeg . es meg egy felszuras varhato, 9600 savba, hogy keszeen legyen. Nem hinnem, hogy a 9800 ellenallasi savon atmegy.
Összevezetik az ajánlatokat vevői és eladói oldalon is, oda mozog az árfolyam ahol egyensúlyba kerül az adott pillanatban. Amit te említesz az vszeg több eladási és vételi ajánlat origója.
OTP részvényesek ide!