A héten nem biztos. Szerintem jelenleg elég jók az esélyek, hogy az ellenállásokat támadjuk. A 10k-t én jelenleg nem látom reálisnak, hiszen ahhoz több ellenálláson, (pl rés) át kellene mennie... A rés sztem is be lesz töltve, de ugyanúgy ahogy a 11200-11400 közti rést is több részletben töltöttük, úgy itt is két fordulóra számítok...
oroszoknál tényleg elgurult a gyógyszer Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője egy telefonbeszélgetésen elmondta az újságíróknak, hogy az Ukrajnával kötendő békedokumentummal kidolgozása már régen leállt, és nem indult újra.Peszkov azt mondta, hogy az oroszok által megszállt ukrajnai Herszon, Zaporizzsja és Donbász régióiban az embereknek maguknak kell dönteniük a jövőjükről, és a Kreml nem kételkedik abban, hogy a "legjobb döntést" hozzák meg. Ukrajna korábban azt mondta, hogy a régiók Oroszország általi annektálása véget vetne a két fél közötti béketárgyalásoknak. és az annektált területek /épületek/vállalkozások/infrastruktúra/középületek kedves dimitrij majd meg lesz vásárolva az eredeti tulajdonosoktól a háború előtti piaci áron sokba fog ez kerülni vlagyimir
Törölt felhasználó2022. 06. 02. 12:22
Itt a bankadó emelkedik az OTP. Akkor mire volt ez a nagy rettegés? Minden ismert már -kamatstop -orosz, ukrán veszteség -extraprofit adó
Nem semmi kötés:11:55:25 OTP 9388 104.000 976.352.000 Azt tudja egyébként valaki, hogy az ilyen kötéseknek milyen megfontolásból köttetnek? Ilyenkor a vevő és eladó megegyeznek és egyszerre rakják be a könyvbe, vagy ez hogy működik?
OTP részvényesek ide!