A különféle "kedvezmények és támogatások" osztogtásával mesterségesen gerjesztik az inflácitót, amivel gyakorlatilag elkobozzák az emberek megtakaratításait. Belátható cél, hogy lehetőleg minél kevesebb szabad tőke legyen az emberek birtokában! Így volt ez az "átkosban" is.
MOndjuk ennek nem biztos, hogy az az üzenete, amit küldenünk kell az újoncok felé. Én is hiszek pl Alibabában 230 körül kezdtem el venni, de kétszer is kidobtam lefelé. Most is átlagáram alatt vagyok jóval, de sztem tartani a végsőkig nem feltétlenül okos, vagy ha azt csinálod, akkor ne nézegesd naponta.
Akartam venni 10000 körül, nem vettem, családi okok meg egyebek miatt. Mire bekészítettem a pénzt, már 12-nél járt, gondoltam, akkor ezt hagyjuk, ez elment. Kiderül, hogy még a végén jól érveltem, hogy 12500 körül már nem kell venni. Most azért felmerül, hogy mégiscsak be kellene szállni. Nem marad ez örökké ilyen alacsony.
Éppen tegnap előtt vásároltam egy "számomra" nagyobb pakkot, de azelőttről is vannak vásárlások... pont 12.500 az átlagáram (járulékos költségekkel együtt) Mivel higítani már nem akarok, várok ameddig kell.... :) :) :)
Én is ezt írtam reggel, megy ez lefelé. Tegnap 10700on vettem, mákom volt, de nem adtam el 11.100 felett, mert csak, csak bíztam...stopot 10.820ra állítottam...eladta a gép... szerintem is zuhany lesz most...csessze meg...nem szabadott volna kapzsinak lenni...csak utoljára még túl korán adtam el...na hamarosan okosabbak leszünk..
OTP részvényesek ide!