Dehogy nem lesz.Még 15 felett is.Amilyen gyorsan tud esni,egy pozitívabb időszakban olyan gyorsan tud emelkedni is.Az ember csak kapkodja a fejét,hogy most mire esik v épp mire emelkedik.
Nagyon morfondíroztam mit csinaljak, 12340 es vételem volt, majd nem tudom milyen érzés vezérelve 11600 on mindent eladtam, majd 10850 es átlagon visszavettem. Bár lehet várni kellett volna hogy benézzen 10 alá. Most egy ideig nem adom el ha tovább esik akkor sem.
Hát ez elég csipős lett így a nap végére, ez nekem nem 10000 es vétel lesz. elballagok a 8 ezres szinthez, holnap zárás előtt megnézem mennyi az annyi. Sok sikert !
Nagyon morfondíroztam mit csinaljak, 12340 es vételem volt, majd nem tudom milyen érzés vezérelve 11600 on mindent eladtam, majd 10850 es átlagon visszavettem. Bár lehet várni kellett volna hogy benézzen 10 alá. Most egy ideig nem adom el ha tovább esik akkor sem.
Köszi! Jó lenne, ha lenne újra lehetőség ott venni ....mondom ezt kb 11700-as átlaggal, de a kívánt pakk méretnek a harmada van meg... Jó lenne egy 10k körüli/alatti átlag a spejzba!! Kíváncsi leszek a holnapi napra....ma 1000 Ft estünk, a 10k pedig "csak" 700 Ft van.... Zárójelben a végére, remélem mindenki érezte ma a törődést a tegnapi Erste elemzéssel 👏🙂
Pont így jártam én is és ugyanúgy 800 db-bal. Nem tudunk mit csinálni, csak várni. Nem akarom elhinni, hogy nem lesz 12K fölött az otp még az idén. :))
Én is felhalmoztam folyamatosan, és 13-nál azt hittem elindul felfelé...nem nagyon adtam el... folyamatosan vettem még 11-ig, de ez durva volt most...már most csak eladás után tudok visszavenni belőle olcsóbban...félek holnap 10k-t nézünk megint
OTP részvényesek ide!