Tényleg nem unod még, hogy folyton ide jársz károgni? Redukáld napi egyre ha enélkül nem tudsz élni, de egész nap ez roppant idegesítő. Pitty2, de ő legalább nem skizofrén, nem írja a molba pont az ellenkezőjét.
Sziasztok! Mivel április elseje van, gondolom csak meg akarsz tréfálni pár embert. Ezeket te sem gondolhatod komolyan. A MOL topikban szerintem sok jó meglátásod, hozzászólásod volt egy időben. Most valahogy úgy érzem, túl sokat vársz a MOL-tól ezzel szemben túlságosan lebecsülöd az OTP-t és a Richtert. Szerintem igen helytelen lebecsülni azokat a papírokat, amelyek a BÉT-en a TOP 3-ba tartoznak mind fundamentálisan, mind kapitalizációban, likviditásban. Természetes jelenség, hogy olykor egy kicsit (vagy akár nagyon) ennek vagy annak kedvezőbb vagy kedvezőtlenebb a pillanatnyi gazdasági momentum. Ettől még mindhárom erős cég és bizonyítottak is. Nem véletlenül jutottak idáig. Gondolom sokan tudják, hogy mindhárom blue tavaly rekord profitot hozott, tarkítva koronavírussal, egyéb nehézségekkel. Háború, meg infláció, meg szankciók stb. szerintem ez a TOP 3 mindenképpen jó befektetés hosszú távon, mert mindegyik erős, jó vezetéssel (többnyire). Véleményem szerint jelen állapotban (ezeken a szinteken) az OTP, amiben a legnagyobb potenciál van. Nem kötelező egyetérteni ezzel, de ezeket a cégeket (papírokat) botorság alábecsülni.
annyira nem doji doji pindurka doji 20 pontos testecskével. Ezt kértem-vizuáltam egész nap,megkaptam :-))) Nyitó alatt zártunk,így a nemzetközi körkép javulásában kell bíznunk.Az viszont pozitív,hogy 12150 felett.A befektetők ezzel a mostani kormányra szavaztak.
OTP részvényesek ide!