János a Jó Isten áldjon meg egészségben! cseréld már le kérlek a MOl szót OTP-re. Mindig megszivatsz. :) Emellett sztem az 5 hullám nem lesz hoszabb az elsőnél, így én nem várom 12100 felé...
"“Majdnem féláron adják az OTP-t, belerakom minden pénzem.” Arra nem gondoltál, hogy nem ok nélkül adják féláron? Hogy aki el akarja adni, az inkább bukik rajta 50%-ot, de még így is ki akar belőle szállni? Ha te meg akarod venni tőle, akkor valamelyiketek rossz döntést hoz. Biztos, hogy nem te leszel az?" https://kiszamolo.hu/nem-jott-meg-el-a-vilagvege/
3,23ft a Rubel több mint 20%-ot esett(még)! Tehát 20%kevesebb a nyeresége magyar részről az OTPnek Oroszban minden egyes Rubelen pl.: ha valaki 4.200.000ft-nyi (1.000.000Rubel) hitelt vett föl tavaly az ugyan úgy 1.000.000Rubelt fog visszafizetni csak Forintba már 3.200.000 ér..(ez kamat nélküli számítás de a lényeg lejön belölle..) ! És ez is kihathat még az árfolyamra szerintem.. Ja meg persze ebbe még nincs benne az Ukrajnai rész stb..
"A szerdán megjelent konszenzus szerint a hitelintézeti csoport rekord nyereséggel zárhatta a tavalyi évet, a várakozások szerint 504 milliárd forint lehetett az adózott eredmény."
OTP részvényesek ide!