ezzel nem egészen értek egyet.Mert az én technikai kereskedésem is ehhez hasonló,és az esetek 70-80%-ban működik.Ami nagyon jónak számít, szerintem. Máskülönben hogy találtam volna meg a 9400-es tartó szintet, messze nyitás előtt,ami elsőre kitünően működött ,akár short, akár long pozició felvételére,főleg napon belül. felhúzták 10.000 fölé az előbb...
Kb. 40% mínuszban vagyok. Érdemes lenne most még vásárolnom, remélve, hogy 1 éven belül nullán ki tudok szállni? Eladni nem szeretnék most, legfeljebb kivárok.
6 nappal ezelőtti cikkből: Az OTP legutóbbi, 2021. harmadik negyedévi tőzsdei jelentése szerint tavaly az első kilenc hónapban az ukrán leányban csaknem 29 milliárd, az orosz pedig több mint 24 milliárd forinttal járult hozzá a 337,6 milliárd forintos korrigált adózott eredményhez, ami már önmagában véve a csoport teljes profitjának több mint a 14 százaléka. Ebből azonban veszteség is lehet, ha a gazdasági problémák miatt a két országban hitelek minősége romlani kezd, és jelentős mértékű céltartalékolásra lesz szükség.Ukrajnában mintegy 606 milliárd forintnyi bruttó hitelállománya volt a banknak tavaly szeptemberben, ennek a nagyobbik része vállalati hitel vagy lízing, a lakossági állomány viszonylag csekély. Oroszországban 690 milliárd forinthoz közelített a bruttó hitelállomány, ezek döntő részben lakossági kölcsönök. Ukrajnában a betétállomány mintegy 600 milliárd forint volt tavaly a harmadik negyedévben, az országban fennáll a veszélye annak is, hogy ha menekülni kezd a lakosság, ezeket a pénzeket kiveszik a bankokból. Az OTP a legrosszabb helyzetben is stabil marad Az OTP Bank délelőtt közölte a befektetőkkel: az ukrán bank súlya az OTP Group-on belül a profit terén kevesebb mint 10 százalék. Abban a teljesen valószínűtlen esetben, ha az egész ukrán bankot elveszítené az OTP, 20-24 bázisponttal csökkenne a CET1 tőkemegfelelése – azaz az elméleti legrosszabb forgatókönyv sem jelentene drámai tőkehelyzet-problémát. A bank folyamatosan elemzi az eseményeket és a havária-forgatókönyvek az éppen aktuális helyzetnek megfelelően lépnek életbe. Ahol harci események vannak, a fiókokat nem nyitják ki. A készpénzellátás folyamatos, és az online szolgáltatások is megfelelően működnek, tudatosan törekszenek arra, hogy ez így is maradjon.
OTP részvényesek ide!