Megerkezett a target szintre, jobb oldali abra, wave(4) hullam alja. Mondtam, hogy megjott ide is a rossz omen pajtas :-( , De. Itt lehet venni. A jo daytrader innen tud keresni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220113v00x94n7z.jpeg .
Ez sajnos nem egynapos történet lesz, az ellencsapás, szankciók, SWIFT kérdés, stb. csak később jön még. Amúgy a meglévő BUX shortcertijeimet sem tudom eladni, mert felszívódott az árjegyző
Én tegnap még arra tippeltem, hogy ha lesz orosz közös határunk, akkor innen úgy fogják vinni a pénz, mint ha leprásak lennénk. Közép-Kelet Európa bizonytalan piaccá vált egy hajnal alatt. Egy dologban reménykedhetünk, hogy Putyin beültet egy Lukasenka 2.0-t az ukrán kormány élére és lelép.
Gyors orosz győzelmet vízionálnak a lapok , gyakorlatilag nincs ukrán ellenállás mert nincs mivel a rakéták ellen , így talán gyorsan vissza tud majd kapaszkodni
Nem értem, a magyar tőzsde miért esik ennyire? A nyugatiak "csak" 3-4 % között esnek, mi meg 10%? Mi a fasz? Árazzák hogy minket is elfoglalnak az oroszok vagy mi?
OTP részvényesek ide!