akkor nap végén nyiss shortot, én is így várom egyébként. gyenge a forgalom, így öntéshez pont jó ez a felhúzás ami megy 3 napja csökkenő napi forgalommal. de ehhez kell egy szép záró ár. mondjuk 16500
neztem en is nincs elado, 16000 utan 16020, 4 ora mulva kiderul, egyebkent tenyleg csak egy megerzes volt mert indokolni nem tudom, es "pici" osszegekkel ma tenyleg konnyen mozgathato az arfolyam
Az a baj, hogy a mai napot nem lehet szerintem megtippelni sem, én inkább kimaradok, mivel valóban lehet beállítás, amit ilyen forgalom mellett oda raknak, ahova szeretnének. Az már más kérdés, hogy hétfőn akár 500 forinttal is tud lejjebb nyitni. A Te verziód is lehetséges, megy egész nap az altatás, az eladók nem adnak el, mert remélik a nap végi felhúzást. Nap végén viszont óriásit önt mindenki, ami rendesen beveri az árfolyamot. Én most arra tippelnék, hogy be tudják állítani valami jó árra, de annak hétfőn lesz böjtje.
megerzesem mara: usa billeg, nyitasig emelkedunk, usa nyitas utan lefordul (nem biztos h minuszba megy csak napi tetorol vissza), magaval rantja eu, pluszba zarunk de nem teton
Törölt felhasználó2021. 12. 30. 12:32
Ez a vacak össze-vissza forog. Minek ejtették be, ha most felfelé megy?
(közben Tiborcz megvette a Gránit Bank 57%-át. Is. Évek óta arról volt szó, hogy tőzsdére viszik, de szerintem esélyes, hogy majd ezt is betolják a bankholdingba)
tegnap invitalni szerettelek volna benneteket egy jatekra h tippeljuk meg az ev vegi zarot, csak aztan elmaradt :) de akkor 3-400 kozott nekem 16575 ugrott be, tenyleg nem kamuzom bar magam nem hittem benne, most persze konnyen mondom de az en tippem 16575
OTP részvényesek ide!