Boldog Karácsonyt mindenkinek.. JÓ ÍRÁS NEM MONDOM. Többen fogunk rettegni,ha másik vezetőség jön,hiszen még egy, nem rejtik véke alá: még egy új Deviza alapú HITELKIVÁLTÁSBAN gondolkodnak az meg kb. 1000miliárd vagyonban érintené az Otkát,hát szóval ebből eredő félelmeim vannak nekem.. Mindenki a szegények hátán kapszkodna meg (már a vezetőségre gondolok)
Az OTP Big Picture lehet ilyen is, mint ez a Nov.22 kiserlet. Az a meglepetes inkabb, hogy azota, egyelore nem negalta semmi. Es ha tenyleg ez, akkor a fibo szinteket kell nezni. Most a longterm fibo38% a 13k savban van, ahol (4) is. Azt nem erzem, hogy OTP reszvenyesek rettegnek, talan meg nincs is ok ra. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211122v00xk08kk.jpeg
Mindenki mást néz, máshogy vélekedik a chatról, ráadásul más idősíkon is. Ilyen esetekben a legfontosabb kérdés számomra, h látszott-e valami a charton a bejelentés előtt, ha megrögzött ta-t néz csak valaki. Nem borzolom a kedélyeket, mert én sem gondoltam volna, hogy a karácsony előtti nihilbe érkezik meg a hír (egyszemélyi befolyásolás) és a szakadás, inkább oldalazásra, alacsony forgalomra számítottam, de akit érdekel a blogon van egy chart link. Ha korrekciós hullám jött le, akkor nem vetném el a visszaemelkedést sem, ami mini rallynak simán elfogadható lenne (túltolták a pánikot? 15 mrd érintettség? -1-2% profit érintettség? ). Talán Pomperj chartra arra utal, de nem látom a nagyképen, ő mit gondol. Fontos helyen vagyunk, ha ez a korábbi ATH visszatesztje (hetes tf), akkor meglepő dolgok is jöhetnek. Azt hiszem az öreg Andre Kosztolány mondta, hogy amikor mindenki retteg, akkor kell venni, lehet a megállapítása a mai napig igaz! Will see!
amikor két nappal karácsony előtt bejelent a miniszterelnök egy olyan intézkedést, amely negatívan hat a cég jövőbeli eredményeire, akkor nem biztos, hogy jön a mikulás ám...
Hozzon Santa az ujevben egy szep recovery hullamot felfele (ha mar elmaradt a Santa rally) az OTP kisreszvenyeseknek. De nem kell elkapkodni a "higitast", lesz jobb alkalom is, limit vetelekkel egyre nagyobb poziciokra. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211224v00xnsqkm.jpeg
Törölt felhasználó2021. 12. 23. 23:56
A hullajelölt nem sokáig szemétkedik már. Ne legyen jó karácsonya.
Istenem! Kérlek gyújts fényt a sötétségben! Záróban offoltam a shortomat, nyugodt karácsonyt szeretnék. Legyen nektek is boldog és békés! Csak azt kívánom amit magamnak is kívánok!
"emellett környezetszennyezési adót a régi dízelekre, nagyteljesítményű autókra." Ez az amit itthon biztos nem fognak még nagyon sokáig bevezetni, mert az instant népharag azonnal elsodorná az adott kormányt. Ha számítana a környezetvédelem akkor az üzemanyagárat sem maximalizálták volna, hiszen a legtöbb kibocsátást a legolcsóbban úgy lehet csökkenteni ha kevesebbet autóznak az emberek.
OTP részvényesek ide!