Jellemzően 200 pontig simán tartom. Fölötte helyzettől függ, de nem hagyom 300 pont fölé menni, tehát lezárom, ha ennyire benéztem. Volt már ilyen, de mostanában nagyon ritka a bukó pozi. 2 hete csütörtökön volt, de ott is csak a kerdíj felét buktam el, szóval szinte semmit.
Nem mindenáron csinálok pozit. Nyilván nem csak nyerni lehet vele, de az utóbbi időben elég jól ment. Múlt héten egyetlen bukó pozim sem volt, nyerő pedig tucatnál több. Ma eddig 1-0. Nem gond, ha van bukó pozim is, el tudom fogadni. Lehetetlen mindig eltalálni, főleg ilyen kis piacon. A lényeg, hogy stabilan nyereséges legyek.
Ezek szerint v TDT-vel kereskeded v BUX-al. Ha az ember mindenáron poziba akar lépni és napon belül zárni akkor abból előfordul gyakran a bukó a stop miatt.
Nekem mindegy merre megy az árfolyam, mivel csak napon belül játszok. Pénteken csak longom volt és minden pozim nyerő. Ma eddig egy shortom volt a nap elején, szintén nyerő. Nekem totál mindegy mi lesz az árfolyammal. Amerre megy, megjátszom. Szerintem nem fölfelé fog menni, szerinted meg igen. Na bumm, nekem mindegy, mivel csak napon belül fogok vele nyerni vagy veszíteni. Minden nap új lehetőség számomra, akár long, akár short.
Alapkezelő vagy, tudod a jövőbeli fejleményeket, te is tudod h hazudsz ha azt mondod tudod milyen hírek lesznek. Magadat se veszed komolyan ha ezeket biztosra állítod, aztán ha tévedsz elismered?
Csak napon belül játszok amúgy is, longot és shortot sem tartok sokáig. Ma nem longolom, mert közel lehet egy nagyobb omlás. Egyelőre figyelem mi történik. A következő hónapokban esésre van ítélve az OTP, alapvetően a csökkenő trend fog uralkodni.
OTP részvényesek ide!