Nagy reccs volt tegnap az usa-ban, de ott már 5% körüli GDP növekedést várnak, úgy hogy érdekes lesz a folytatás. Már fél százalék pluszban van az SP500 futi.
MNB piacbefolyásolás tiltása érdekes,. de ha több nagy fog össze és egymásnak adják veszik a papírokat akkor az nem, bizonyítható-és a magyar piac mini piac még a lengyel és cseh vel is együtt az igazán nagyoknak így befolyásolhatják ahyogy akarják. az én célom hogy őket figyeljem erre van a speciális diagramom kifejlesztve -az ad jelzést, hogy mikor fejezik be a piacbefolyásolást vagyis mikor kell adni vennio.
Bear forgatókönyv volt a kérdés. Elakadás 62-66 között normális, a szaggatott vonal 66-nál van. Ezt nem tartom kitörésnek, egy normál b hullám célára, megfelelő rsi értékkel, szerintem. B hullám ideális szintje a zöld zóna (normál flat). Nekem az ellenállásnál és az odáig való mozgás a fontos, meglátjuk mit mutat holnap a piac.
Hát, sztem nagyon gyenge az RSi. 60 felett látnék kitörési opciót, de 50 körül!? Mondjuk hozott egy jó átlagot darabszamot. Az biztos, hogy nagyon figyelem holnap. Ha jól is nyitunk, sanszos, hogy 11 után elkezdik kiszórni. Hozott 3 százalékot azoknak akik a héten vették. Számukra mehet a levesbe. Jövő héten újra meghozza. Ne legyen igazam és robogjon tovább, de nem érzem a nagy bummot a levegőben. A bummok odaát vannak. 😞
negatív forgatókönyv: covid mutánsok miatt EU nem tud nyitni a tervek szerint, nem lesz meg a nyájimmunitás, GDP esések, közép-eu kiemelten érintettsége miatt Otp is esik, hitelmonatórium meghosszabbítás, hitelezés visszaesés, erős céltartalék képzés igény, inflációtól való félelmek a folyamatos helikopterpénzek miatt, Bidennek az oroszokkal és a kínaiakkal való feszülst politikai kapcsolata és/vagy közel keleti háborús helyzet kialakítása.
OTP részvényesek ide!