Valaki írhatna egy negatív scenáriót. Tényleg érdekel mi verheti vissza az árfolyamot. Miért is esünk vissza. Pár pozitív lehetőség: - Átoltottság meglesz májusig. - Otp fiókok egy percre sem zártak be. 9% al nőtt a hitelkihelyezés. - Külföldi leányoknál már nincs moratórium. 1-2% al nőtt a nem fizetők tábora. ebből kb 0% amit nem tud behajtani az OTP. - Mo -on nincs munkanélküliség. 5 perc alatt felvesznek bárkit a tescoba árufeltöltőnek, kórházba betegápolónak. - Valszeg lesz osztalék, kivéve ha vesznek egy újabb bankot. - Lesz saját részvény visszavásárlás. - Valószínűleg lesz céltarlék visszaírás. - Lesz covid adó visszaírás. - Ahogy újranyitnak az országok, minden nap pozitív hírek. - Újabb élinkitő csomagok. - S&P indexes 20-30 as P/E mutatóhoz talán majd közelít a covid mentes OTP 8-10 hoz. stb......
Vajon megint visszanyomják ? Aki tökös innen újra shortolja, én nyuszi vagyok, tartom a longokat talán most többszöri lepattanás után átviszi a 14 ezret.
Bocsánat ha kicsit izgatott vagyok :), 13070-13120 körülről van longom. Nem 10-100-1000 darab, hanem x4 tőkeáttétel. Szeretem látni ha teljesülnek az várakozásaim.
Ez a dolog így müködik: 2 hónapja oldalaz, illetve enyhe csökkenő csatornában esik. Itt millió darabokat kell majd a 3. pénteken visszavenni a shortosoknak ( holnap :D ), akik arra játszottak, hogy a covid miatt bezúgnak az árfolyamok. Ez nagyon nem jött be.
Valakik most azt hihetik, hogy száguld az OTP. Közepes emelkedés a szektorban. Semmi extra. Kb 10% al van lemaradva a szektortól. Ez rengeteg pénz. Előbb-utóbb behozza.
Látom felpörgött. Lerántják vajon zarban, vagy felmegy 700 fölé. Ilyenkor mindig elhiszem, hogy még akár keresetek is a papíron. Aztán jön a péntek és a realizálás. Akkor jön az eladási hullám és megyünk le vagy 4-500 forintot. Lát valaki esélyt arra, hogy 5.nekifutasra áttörheti a közeljövőben 13.950es ellenállási szintet?
OTP részvényesek ide!