Pár info: osztalék kb 450ft/db "A menedzsment 119 milliárd forint osztalékra tett volna javaslatot idén,
a jegybank elvárása miatt azonban a kifizetésre szeptember 30-ig nem
kerülhet sor, ezt követően újra napirendre kerülhet a kérdés – jelezte
Csányi Sándor" Profit: "kiemelkedően jónak nevezte a tőkearányos
megtérülése 13 százalékos szintjét, és azt, hogy 9 százalékkal bővült a
hitelfolyósítás" Célár: "Csányi Sándor 2020 májusában azt nyilatkozta, hogy az OTP részvények
15 ezres árfolyama egyáltalán nem volt túlzó, és kétsége sincs abban,
hogy ez az ár vissza fog térni. Arra a kérdésünkre, hogy a bankvezér még
mindig tartja-e ezt a kijelentését, Csányi Sándor a következőt
válaszolta: Emelnék a célszinten."
Ezen milyen próbálkozást kell látni. Nekem nagy nullának tűnik. Érdektelen lett a papír.MicRobi pakolássza kicsi le, kicsit le. 2% mínuszos van. Sztem el kellene engednem ezt a szenvedést. Nyergelni és ellovagolni a naplementébe... Nálam ez a rész fog következni. 😀 https://youtu.be/LNBjMRvOB5M
Annyira szánalmas látni a vételi oldalon a 20-30 darabokat. Várni optimistán, míg megy a napi tili-toli. Egy nap le, egy nap fel. Nagyon egy sávban mozgunk. Ahogy már írták előttem: mindenhol jó, de a legszarabb itthon (BÉT)
A tegnapi megingás után ugyanott vagyunk ahol a múlt héten, a DAX és a bankpapírok az egekben, meg kellene induljon. Lejjebb mitől mennénk, a forint árfolyama egy éve 350-370 között ingázik, a jövő ígéretesnek látszik, a költségvetés relatíve jobb helyzetben van a többi országhoz képest mint egy éve, mi kell még?
OTP részvényesek ide!