Akinek nincs saját stratégiája és ennek hiányában más stratégiáját próbálja követni, az mindig hátrányba kerül, ugyanis amikor új helyzet alakul ki, akkor a stratégia forrása gyorsan le tudja reagálni, míg a követő ezen a ponton időbeli hátrányba kerülhet, ami nagyon sokat számíthat. Márpedig a tőzsdén gyakran előfordul az újratervezés. Ezért is van, hogy újra és újra elhangzik a fórumon, hogy ne a forumtárs alapján kereskedj, hanem a fejed után menj. Itt csak véleményeket osztunk meg. Különös módon, ha valakinek olyan kockázatviselési hajlama, hogy más terve után menjen, akkor van elég bátorsága, ahhoz, hogy a saját útját járja.
Nem tudtam, hogy lemegy valameddig is, hanem amikor lement és úgy láttam, hogy most már elég jó áron van, részletekben vásároltam. Vettem drágábban is meg olcsóbban is. A Moody's minősítés előtt a drágábban vettekből adtam el egy nagyobb részt, mert aggódtam a leminősítés miatt. A drágábbakat adtam el, mert nagyobb mozgásteret akartam. Ezeken veszteséget realizáltam sajnos. Az olcsóbban vetteket tartottam. Céláram 9600-9800 volt, de ezt írtam is. Amikor beért elkezdtem részletekben adogatni. Ma adtam el az utolsót.
Nem értek egyet. 2016-ban a Sertorius kétszer vásárolt nagyobb mennyiséget néhány hónapos eltéréssel. A két vásárlás között nagyon hasonló mozgás történt mint most. Még egy divis ár-RSI forduló esetleg - hangsúlyozom ESETLEG - beleférhet, de én innen emelkedést várok. Nehéz lesz a megindulás ezt nem tagadom. 2020 Q4 záró 10k környéke. 500 forint ide vagy oda nem számít ebből a szempontból. https://invst.ly/sbujp
Örülök,hogy sikerült neked is. Megvan a saját véleménye erről az "állítólagos" betegségről,de azt megtartom magamnak.Nekem ez jól jött, tudtam milyen irányba kell nyitni az ilyen hírekre,köszönöm Donald :-)
Biden mint báb kellene, nem volt még egyetlen olyan amerikai elnök, amely deklaráltan NEM akar 8 évig elnök maradni, hanem csak egy ciklusig. Ez jelzés értékű, azt jelenti, hogy időközben lemond egy olyanvalaki javára, aki nálánál is kevesebb eséllyel indulna Trump ellen. Biden tehát egy faló. A normalitásról meg annyit, hogy iden, volt már alkalmasabb elnöke az USA-nak, nem a kócos lesz, akinek a legmagasabb lesz a szobra. Sőt, manapság a káoszban érdekeltek közül egyik sem szeretne elnöki szobrokat látni, de még pl. Churchillét sem... A kócos viszont rendet szeretne, nem anarchiát, nem leszerelt rendőrséget, nem külön államokat egyes városokon belül, stb., ha van egyetlen erénye, akkor ez az. Szerintem szinte minden más viszont ízlés kérdése. Nyilván mást akar az ordas tőkés, a gettós fekete, a vidéki fehér farmer, meg a friss bevándorló. Csak legalább rend legyen, ez elvileg minden éppen regnáló elnök érdeke, és minden ellenfele ellenérdeke.
OTP részvényesek ide!