Nekem sokat segítenek a meglátásai. Amúgy lehet kiáltani, hogy mágjára vele, de miért is? Technikai elemz és projektál. NEM szentírás! Amúgy kíváncsi leszek, ha a FED elzárja a csapot és elkezdik elinflálni az adósságukat, a piacok hogyan reagálnak majd. (Tudom, hogy az inflálás normál esetben nem szakítja be az árfolyamokat, sőt!) Mindegy is, a meccsnek még nagyon nincsen vége.
igaz, de a 11860-as záróár a szabad piac volt, utána amcsik megcsinálták a szokásos lekört ,amig európai piacok be nem zártak,és most ismét +1,5%-ban zöldelnek.
No csak,június 16-n feltett rajzod szerint "SOKKOLO" címmel és bevezetővel riogattál,hogy lehetséges "projekció" és egészen Jó "esélye van újabb 7900 pontos esésnek" 4000 Ft alá! Most akkor hogy van,nálad akkor mi az irány?? Ha felfele megy rögtön teszed be az emelkedést mutató rajzod,hogy pár nap után pöffeszkedve írjad,te megmondtad.Ha meg esik,akkor meg fújod a világvégét 4000 alá. Hm ilyen lenne egy komoly tréder,elemző. Szerintem egyik sem vagy!Látom hosszú évek óta kábítod a népet,de tudás,tapasztalat (mások számára hasznosítható) nem ragadt rád.
Sziasztok, csak megköszönném, hogy vagytok. Sokkal jobb úgy kereskedni, hogy van egy ilyen fórum. Ahol kiírhatja magából az ember a jót és a rosszat. Majd írok holnap remélem pozitív lesz.
Aki tud daytradelni, nagyjabol napi 0.5-0.8% hozamot kepes produkalni persze legalabb ilyen heves mozgasu piacban, mint OTP. Csak az a baj, hogy ott a szokasos talalgatas, megerzes, stb. nem modszer. Kevesen tudnak, viszont itt van 4-5 kollega, aki tud.
Ne is mondd! borzalom ....konkrétan megragadt bennem egy eset,hogy egy milliárdos akkor csak azért választotta a halált,mert nem tudta elviselni azt,hogy a vagyona több mint felét elvesztette egyik napról a másikra,pedig még úgyis milliárdos maradt! Ne is beszéljünk ilyenekről!!
OTP részvényesek ide!