Nekem az tökéletes volt, nem tudom figyelni a Bétet aktívan, csak néha átkapcsolok, sokkal többet visz el, ha figyelgetek, mint így, h volt egy KB jó ár, 3-4 R volt benne. Ez a BÉT egy kis homokozó és ezzel nem akarok megsérteni senkit, likviditás, spread és bróker ktg, mintha a múlt században/évezredben ragadtunk volna, nincs OCO, riasztás, stb., néha egy egy skalpot jó elkapni, ha nincs máshol setup és jó RR kínálkozik, mint most lefelé is, felfelé is, ez utóbbit még nem zártam, pa azt mondta tp(1) zárás korai, de lehet tp(2) is, majd figyelek kicsit.
Az S&P futiban látható felfelé korrekció eddig harmat gyenge. Inkább egy short irányú z@szlónak tűnik. Ha rosszul fogalmaztam, javítsatok ki! (óráson néztem).
Mar zartam long certi megvolt reggel de short valahogy nem jott be persze lehet varni kellett volna de nem akartam tovabb kockaztatni dax sem tudja meg mit akar esni vagy kelni.
Mai nap már emelkedett 460 forintot az aljáról. Meddig várod még föl? 600 forint elmozdulás napon belül elég ritka. Nagyobbak ennél a nagy esésben voltak csak. Mennyi lehet benne még mára? 100? 130 forint? Vagy itt meg is állunk? Az emelkedéssel egyébként nincs bajom, akár 11 650-ig felmehetünk hétfő-keddre. A reggeli gyors felhúzás "nem tetszik". Meg kell állni pihenni, oldalazni esetleg kicsit visszanézni.
hangosan gondolkodom.ebből ma már nagyon nagy valószínüséggel fehér gyertya lesz.lehet akár nullában is zárnom kellene a shortot.és nem megvárni,hogy bemegy-e 11.000 alá...
Igen lehet hasonlítani az SP hez ezt irány mutatás ként lehet de % mozgást végkép nem tanácsos mert félre vezető. De a JPM, még inkább a BAC hasonlít az OTP grafikonja emelkedés és csökkenés tekintetében is bár 12-15 között itt is nagyobb eltérés volt 16-tól szinte % pontossággal követi.
OTP részvényesek ide!